Oana Kovacs

4

Idei de cadouri pentru ei :)

Cu dedicatie pentru Andreea G. 

Avand in vedere ca eu am problema asta an de an si acum am ajuns in punctul in care beculetul si-a dat obstescul sfarsit/izvorul a secat, am ascultat de Andreea G. (parca esti Ali G.) si scriu eu ce cadouri i-am facut dragului meu si de care el s-a bucurat (sau asa m-a mintit pe mine ca sa ma bucur eu!).

 Eu am un top si apoi urmeaza alte banalitati 🙂 – pe locul 3 e un ceas foarte frumos pe care i l-am luat intr-un an de Craciun si care cred eu, i se potriveste foarte bine.

Pe locul 2 – un tort facut de mine de la A la Z (eu in general sunt in dezastru in bucatarie, dar pentru a-mi reusi acel blat mi-am notat de la o experta cuvant cu cuvant modalitatea de preparare, inclusiv sensul in care trebuie sa invart cu lingura aluatul si viteza :)) ) dupa epic failul provocat de a mea mama cu doi ani inainte cand i-a spus lui, in timp ce se bucura de tort – “E prima data cand facem tort cu blat cumparat”… 

Dar in lupta pentru locul 1 exista doua cadouri – o carte superba de la Carturesti cu masini vintage pozate din toate partile posibile, la fiecare masina cu descrieri exacte despre ce stia sa faca (don’t ask me for details, I am not capable) – asta m-a fascinat si pe mine – siiiiiiiii un vin pe care i l-am luat de ziua lui si avea exact aceiasi varsta cu el si pentru care am facut research serios pe internet si dupa ce l-am desfacut (in acelasi an, dar de ziua mea) am constatat ca vinurile vechi sunt pentru connaiseuri, nu pentru noi, darrrrrrrrr a fost o idee inspirata, care a impresionat :).

Pe langa astea de top, prietenul meu a primit o gramada de bluze cu gluga si tricouri, atat casual, cat si de pe unde am umblat eu, rame de poze, un ursulet intr-o bluza cu gluga (ii plac glugile!), bauturi din diverse tari si boxeri cu gluga (I am full of surprises…), parfum etc.

Evident i-am facut si alte cadouri, dar unele nu-s de detaliat pe blog (Andreea, astea-s din categoria cadoului de ziua ta – couples stuff :D), genul de cadouri pe care the bible (aka Cosmo) le-ar recomanda! 😉

Si acum… let me hear YOU! 

Comments

Oana • February 3, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andreea G February 13, 2011 - 09:40 Reply

  Hello, scuze de replica intarziata 😀 Chiar sunt bune ideile tale. Aia cu vinul mi se pare super, si al meu e pasionat de chestii din-astea. Daca ar stii dragii de ei ce ne stresam pentru ei :)) Hai sa iti zic la ce m-am mai gandit eu acum… ca e tot rupt de obosit de la lucru si se plange de spate, ma gandeam sa il trimit la masaj 😀 What do u say? (nu ma deranjeaza daca nimereste o maseuza :)))))

 2. Oana February 13, 2011 - 22:33 Reply

  Andreea, cred ca o sa ii placa la masaj, mai ales daca e o maseuza :)).
  Eu am primit cadou de ziua mea intr-un an sedinta de masaj impreuna cu prietena mea cea mai buna. O fost atata de bine ca aproape am adormit – lumanari parfumate, ulei parfumat, muzica etc. Vezi ce faci :))).

 3. Andreea G February 14, 2011 - 18:34 Reply

  Apai daca adoarme nu-i bai :))))

 4. Oana February 15, 2011 - 09:13 Reply

  Ii chiar indicat :)).

Leave a Reply