Oana Kovacs

8

Ai idee cine sunt eu?

Urăsc întrebarea asta, o urăsc.

Pur și simplu pentru că vine ca dovadă a unei superiorități imaginare. Spun imaginare pentru că-n momentul în care cineva mi se adresează de sus, pe un ton mai mult sau mai puțin isteric cu Ai idee cine sunt eu? pică din start în ochii mei. Poa’ să fie cine o fi, dacă are impresia că e musai să știu cine e, cu atât mai puțin îmi pasă.

Spun asta pentru că am pățit-o ieri pe grupul de donații. Odată cu reportajul de la PRO tv, a apărut o avalanșă de cereri de a intra pe grup. Evident, numărul donatorilor a sărit în aer, la fel și numărul celor care iau donațiile. Ei bine, prin avalanșa asta de mesaje, o doamnă a anunțat că pleacă din țară și dă… multe lucruri presupun (și-a șters mesajul). Fiind destul de cunoscută (aparent!), s-a zbârlit la mine/noi, că i-au apărut oameni la ușă în urma mesajului ei (nu vreau să redau exprimarea că nu-i face cinste, după cum i-am zis și pe privat). N-am idee dacă e adevărat sau nu, pentru că n-a dorit să discute civilizat cu mine, a preferat să mă jignească prin mesaje și să-mi pună întrebarea magică chiar pe grup: ”Tu ai idee cine sunt eu?”. Evident că n-aveam, nici acuma nu-s prea în clar cine era de fapt, însă a ținut morțiș să-mi dea peste nas cu funcția/numele/popularitatea.

superioritate-cine-sunt-eu

sursă foto

Nu faceți așa ceva. Gesturile și acțiunile voastre arată foarte bine cine sunteți, nu așteptați adulația celorlalți. Zic și eu, una mică, care nu cunoaște lumea bună. 🙂

Comments

Oana • August 5, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Ioana August 5, 2015 - 08:10 Reply

  Acuma m-ai făcut curioasă, cine naiba era tipa ? 🙂

  • Oana August 5, 2015 - 09:30 Reply

   Nu stiu daca te referi la nume sau functie, dar nu vreau sa ii scriu numele aici, iar cu “functia” nu-s lamurita.

 2. Miştotică August 5, 2015 - 16:08 Reply

  Ar trebui să ai mereu același răspuns la întrebarea asta: “Zorro în chiloți de tablă?!”

  • Oana August 6, 2015 - 08:51 Reply

   Vaaaaaaaaaai, imi si imaginez reactiile :))

 3. lauraducuLaura August 6, 2015 - 15:28 Reply

  Vai, cât urăsc propoziția asta! De obicei returnez răspunsuri care o depășesc în condescendență pentru a vedea ”primitivele” în prag de atac vascular…

 4. The Dark Knight August 7, 2015 - 09:32 Reply

  Ceva de genul… http://9gag.com/gag/aep5OqQ :))

 5. Ema August 7, 2015 - 14:53 Reply

  Raspunsul meu la astfel de intrebari…”Hmmm, te cunosc de undeva…Tu semeni cu un actor de la Hollywood…nu esti iapa lui Zoro?”

 6. Nautilus September 1, 2015 - 18:25 Reply

  Într-o noapte la Jandarmerie sună telefonul, iar ostaşul de serviciu, trezit din somn, mârâie în telefon: “Du-te, băi, şi te culcă, nu ne mai fute la cap!”

  O voce rece îl întreabă: “Dumneata ştii cine sunt eu?”

  Ăsta: “Habar n-am.”

  “Sunt comandantul unităţii, dobitocule!”

  Răcanul: “Aoleu… dumneavoastră ştiţi cine sunt eu?”

  “Nu.”

  “Slavă Domnului, nici nu vă spun!” şi-i trânteşte telefonul.

Leave a Reply