Oana Kovacs

7

How to – cum scoatem fumul de ţigară din casă

Sigur v-aţi lovit de problema asta – vin prietenii la voi şi fumează ca turcii. 
Noi ne-am propus ca după ce ne mutăm să nu lăsăm pe nimeni să fumeze în casă (hă, hă, ce naivi suntem). Eu nu fumez, dar Alex da şi am avut planuri mari odată cu mutatul. S-au risipit mai repede ca fumul de la prima ţigară fumată acolo.
După ce am comis-o, noi oricum nu ne-am dat seama de gravitatea faptului, amândoi alergici, amîndoi cu nasul înfundat am fi trăit fericiţi până la adânci bătrâneţe în miros de ţigări. Totul a fost ok până a venit tata acolo. El, cu nasul lui de fost fumător ne-a anunţat că… pute şi trebuie să luăm măsuri. Noi oricum aerisisem aşa că nu prea ştiam ce să mai fac, aşa că am aerisit iar :D.
Aerisirile mele şi atât au fost lipsite de orice rezultat, aşa că mi-a venit ideea să ard beţe parfumate (da, alea de fac aerul înecăcios şi parfumat puternic) pe unde s-a fumat. Am ars, mi-a displăcut total cum a rămas după beţe aerul îmbâcsit aşa că am aerisit iar et voila! Am chemat “inspectorul şef” şi a confirmat că metoda a funcţionat.

Ce trucuri legate de casă aveţi de vândut?

Comments

Oana • October 28, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Cealaltă Ancuţă October 29, 2011 - 05:27 Reply

  La noi când se mai fumează în casă se lasă geamurile deschise şi în timpul "activităţii". După care aerisesc dar prin două surse, să se formeze curenţi de aer. Apoi mai pun şi eu în acţiune o lampă cu uleiuri concentrate, mai aerisesc, aerisesc, etc. Ultima metodă (înainte de care nu mai funcţionează NICIUNA, deoarece s-a fumat de mai multe ori) e spălat perdelele. :))

 2. INTJ October 29, 2011 - 07:39 Reply

  eu am o baza-n inspectoru' sef "din dotare": daca ea zice ca-i ok, ce spun altii nu ma intereseaza … n-au decat sa stea la casa lor la fel cum stau eu in a mea.

 3. Oana October 29, 2011 - 15:36 Reply

  Anca, noi perdele nu avem, din cauza de alergii :). Avem niste "chestii" din bambus sau alta minune impletita :).
  INTJ, voua sa va fie bine.

 4. ch3815h October 29, 2011 - 16:50 Reply

  nici eu nu suport betele cu aromele lor cu tot! desi fumez, nu obisnuiesc a o face in casa, pentru ca de dormit e bine sa dormi neafumat, asa zic eu! dar enervant e cand de aerisit incerci dar n-are niciun rezultat si nefiind lasat de imputeala de afara, fie poluare agro-zootehnico-ilegalo-nesimtitico-cum i-o mai zice!- fie cineva-si afuma nu porcii ca nu-i ignatul, dar fel de fel de cauciucuri, sau te mai miri ce! atunci sa vezi ce fain e cand constati ca oricum asa rau cum credeai tu, sau vreun nas de expert ca e la tine in casa unde s-a strecurat vreun fum tigaros, tot mai bine e ca afara, de unde aerisind n-ai face decat sa aduci poluarea mirositoare inauntru!
  altfel weekend placut si felicitari pentru alegerea lecturarii! spor si rabdare, sarg si repetitio est mater studiorum, nu uita! mi-a placut redarea irlandezului despre maestrul italian renascentist.

 5. INTJ October 29, 2011 - 18:17 Reply

  pai … ne e bine … mai ales ca "inspectoru' sef" are o pasiune pentru "verdeturi" … si cand geamul nu poate sta non-stop deschis, atunci deobicei si-n casa e un fel de jungla in miniatura. :))

 6. Paul October 29, 2011 - 19:11 Reply

  Cred ca cea mai buna metoda ar fii sa se lese de fumat :)) desi e cea mai grea..

  P.S. ai o leapsa de la mine 😉

 7. Oana October 30, 2011 - 11:55 Reply

  ch3815h, e superba cartea.
  Paul, se face.

Leave a Reply