Oana Kovacs

2

Happy hands

Să te știe lumea nu e bine, ci foarte bine. Și cum eu îs o norocoasă, am strâns în jurul meu oameni care mă aud când am ceva de zis și mă ajută.

Așa s-a întâmplat și cu cei de la Capra Nera care au aflat că (mai ales) în perioada friguroasă mi se usucă mâinile ceva de speriat. Și degeaba spăl vasele ca o prințesă, cu mănuși, că tot mi se face pielea urâtă când bate vântul. Că tot ziceam mai sus că mă dau prințesă cu mănușile mele de vase, am primit un set de lux de îngrijire a mâinilor, ca să fie treaba treabă! Și le-am încercat și pe astea evident (de data asta doar eu).

Setul conține așa: un buffer de unghii (cunoscut de mine ca pilă de suprafață), o pilă pentru unghiile de la mâini, una pentru cele de la picioare, un instrument de îndepărtat cuticulele, un ulei de cuticule și o loțiune de mâini și corp. Dar să le iau pe rând că așa-i frumos, în caz că vreți să dați banii, să știți pe ce! 😉

 • Bufferul e cea mai mișto chestie descoperită de mine în ultimul timp. Deși nu umblu eu nelăcuită, am stat așa într-o zi, de drag! Are 3 fețe pila asta și se folosește pe suprafața unghiei. Ultima îi dă o strălucire puternică. E prima dată când am folosit buffer de unghii și am să-l tot folosesc (deși cu limită, că totuși nu vreau să mi le subțiez).
 • Pila pentru unghiile de la mâini nu știu să o descriu foarte bine. Ori îs eu total nepricepută și atehnică ori nu știu… la mine o pilă e o pilă. 🙂
 • La fel și cu pila pentru unghiile de la picioare. Și-a făcut meseria ei de pilă bine, asta e de știut. Deși pentru mine e un pic greu de manevrat, fiind destul de mare față de unghiile alea mici :).
 • Chiureta de cuticule trebuie să recunosc că n-am folosit-o. Deloc. Pentru că eu nu-mi îndepărtez cuticulele, ci le fac frumoase altfel.
 • Adică cu produsul numit ulei de cuticul. L-am încercat. E fain, n-am ce comenta! Eu îmi împing cuticulele cu un alt instrument de unghii, apoi le dau cu ulei și arată ok și îngrijite, sunt mici, nu se văd urât și n-am de ce le tăia dacă le aranjez cu ulei.
 • Loțiunea de corp e faină, faină, faină. Se simte că e produs de lux. Deși nu e super-lichidă, se întinde foarte bine și are un miros proaspăt și fin, care se simte după cremuire.

Mai vreau să vă zic de ambalaj, care e fancy și feminin, chestie care m-a dus la ideea că se pretează perfect setul pentru un cadou. Eu l-aș cumpăra cu mențiunea că n-aș sfătui pe nimeni să folosească instrumentrul de cuticule pentru a le tăia (cuticulele, nu altceva). Având în vedere că m-a apucat febra Pinterest, eu sigur în voi reîncarna în unealtă de făcut decorațiuni hand-made. (Să mă ierte cei de la Capra Nera :D.)

Și dovada că e drăguț și feminin ambalajul:

Ok, ok, recunosc. Nu-s un fotograf talentat. Și nu, produsele nu-s în cutie, îs răspândite prin casă, pe unde le folosesc ca să am happy hands.

Good PR, dragilor, și mulțumesc!

Comments

Oana • November 29, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. O Oană November 29, 2012 - 09:59 Reply

  Nu ştiu cum se face, dar ceva se întâmplă cu unghiile noastre :)) Ieri mi-a ajuns o comandă de un set de manichiură electrică (nu de la Capra Nera) şi am stat vreo 2 ore să-mi bibilesc şi să-mi admir unghiile 🙂

  • Oana November 29, 2012 - 10:30 Reply

   Set de manichiura electrica? Hmmmm. Do tell, please! 😀

Leave a Reply