Oana Kovacs

2

Cât de greu e să mulțumești?

Nu știu cum v-au educat pe voi părinții, însă ai mei se enervau rău dacă nu respectam niște principii simple de bună purtare: să salut, să spun ”te rog” sau ”mulțumesc”. Și acum, după ce i-am criticat o grămadă de vreme, am dat dovadă că-mi merit numele și că-s copilul alor mei.

Fac cu nervii când oamenii cer ceva și uită de un banal ”mulțumesc”; de ”te rog” să nici nu zic, că am șanse mai mari să găsesc bani pe stradă decât să aud așa ceva de la unele persoane. Iar de salutat… mă abțin. 🙂

Și mi se pune pata și atunci când oamenii nu dialoghează cu mine și mă trezesc eu, Ștefan Gheorghidiu, în căutarea bunului simț absolut, comentând în diverse situații.

Și cel mai tare m-a enervat dezamăgit o fază acum ceva timp… i-am scris PR-ului unui brand pe care-l urmăresc pe Facebook de o greșeală de exprimare, da’ una din-aia nașpa rău. I-am zis că îmi place tare mult pagina, dar am văzut o greșeală și i-o semnalizez pe privat înainte să îi trântească cineva ditamai atenționarea public. Și i-am urat o zi frumoasă, că-s educată, cum vă spuneam.

Și a citit și n-a zis NIMIC. Nu stăteam în acel ”mulțumesc”, doar că am și eu jobul lui și o mai dau în bară. Și sunt două categorii de observatori, cei care mă trag de mânecă personal și cei care arată pagina cu degetul. Și credeți-mă, un mesaj privat e un gest de milioane în cazurile astea.

Dar având în vedere că io-s bitchy de fel… data viitoare nu vreau să rămân cu un gust amar pentru că mi-am luat din timpul meu să ofer de bunăvoie un sfat necerut. Dacă mă-nțelegeți. :))

multumesc-te-rog-politete

sursă foto

Comments

Oana • October 8, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. joie negru October 8, 2015 - 09:40 Reply

    Poate a ajuns in folderul Others si n-a citit mesajul nici pana in ziua de azi.

    • Oana October 8, 2015 - 09:57 Reply

      Joie, tu imi citesti vreodata articolele in intregime? :))

Leave a Reply