Oana Kovacs

Girls, be strong!

Viața nu e întotdeauna roz. Sau dreaptă. Pierdem joburi, bani și prieteni, pierdem lucruri materiale și uneori ne pierdem chiar și credința. Dar orice ar fi, atâta timp cât avem măcar sănătatea, putem recupera cam orice. Articolul ăsta m-a luat nepregătite pentru că nu am ales eu tema asta upbeat. Dar e încurajator să-l scriu și-mi dau seama că nu e doar o chestie scrisă ca să fie scrisă, ci e o extraordinară formă de terapie.

În momentul ăsta, Avon mi-a dat palma aia de care era nevoie să-mi recuperez încrederea în mine. Pentru că nu-mi merge totul perfect acum și-s cam necăjită. Și uitasem că pot să mut munții din loc, dacă vreau. Dar totuși mi-am zis că nu-i cazul să stau să bocesc, m-am adunat, mi-am pus pantofi înalți, m-am machiat și m-am parfumat și am ieșit cu fetele. Care mi-au dat și ele câteva palme (la figurat). Și mi-au zis că nu mor de foame, am o grămadă de atu-uri și să fac bine să-mi revin. Și fix ideea asta o promovează și Avon cu noul parfum, City Rush. Orice ar fi, ne putem ridica (măcar moralul) dacă ne facem frumoase și înfruntăm lumea.

Cică la un moment dat, francezii au făcut un studiu prin care au demonstrat că spălatul pe cap ajută femeile să treacă mai repede peste momentele grele. La mine e spălatul pe cap, făcutul unghiilor, spălatul pe dinți și parfumatul. Once I do these, I am a happy girl! 🙂 Cred că de asta m-am și bucurat să văd sticluța nouă de parfum, care are și un design simplu și frumos (e aproape de ideal pentru mine, că nu suport sticluțele mega îmbrobodite), chestie pe care de altfel am ținut morțiș să o menționez deși n-are legătură cu subiectul! 😀 Vroiam să zic, de fapt, înainte să mă pierd în adorarea ambalajului, că parfumul miroase foarte bine (și credeți-mă că nasul meu sensibil și alergic e fițos rău) și chiar e genul care dă un ”șut spre înviorare”.

So, în momentele grele, gândiți-vă bine la toate atu-urile voastre, faceți-vă frumoase și… cum ar zice americanii: ”Make love to the camera!”. Și dacă vreți să vă dați și voi cu parfum City Rush (dar și să vă spălați cu gelul de duș și să vă cremuiți cu loțiunea cu același nume) înscrieți-vă la concurs (v-am zis că asta-i săptămână de concursuri, da?) pe Facebook. Simplu și ușor! Arătați că sunteți puternice și frumoase și luați-le produsele celor de la Avon (mai ales că sunt MULTE premii) până în 7 noiembrie. Aștept să vă lăudați pe aici că ați câștigat! 🙂

Comments

Oana • October 25, 2012


Previous Post

Next Post

Leave a Reply