Oana Kovacs

3

Gafa monumentală a vieții ei

Daaaaaaaaaaaaa, cineva m-a surclasat :)))))). Știam deja de ceva vreme, dar nu am avut voie să ”îi dau drumul online” până acea cineva nu trecea peste pragul psihologic de jenă.
Jenă cu J mare, of course.
Și să vă povestesc: acea cineva are o mătușă cu care e în relații proaste și pe care nu o place. Și mama acelei cineva s-a dus în vizită la mătușa nesuferită și ca orice mamă, s-a lăudat cu pruncul ei și câte-n lună și-n stele și ce idee i-a venit? Să o sune pe fiică-sa și să povestească un pic cu ea ce bine petrece cu mătușa nesuferită. Și a sunat-o pe să-i zicem Venturica pentru că e o fată aventuroasă și Venturica s-a enervat, evident.
Și Venturica a început la telefon un adevărat pomelnic către progenitoarea ei, timp în care progenitoarea s-a gândit că fi-sa s-o calma dacă vorbește direct cu mătușa nesuferită. Nu înțeleg nici acum cum nu a luat în calcul faptul că al ei copil suferă de o formă rară de diplomație care o face să zică adevărul împachetat în cuvinte care lovesc.  
Și acuma imaginați-vă scena în slow motion: mama zâmbitoare ca o floare proaspătă dă telefonul mătușii în timp ce Venturica scuipă tot ce are pe suflet, fără să știe ce se întâmplă cu interlocutoarele ei. Și fix când să pună punct discuției, numai bine, telefonul ajunge în mâna și la urechea mătușii care prinde exact concluzia: ”Să nu cumva să mi-o dai la telefon pe vaca aia ordinară!!!”.
No… acuma ziceți și voi, mi-a luat locul binemeritat sau nu? 

Comments

Oana • July 7, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. andrei July 8, 2011 - 04:37 Reply

  DA…s-a distantat tare mult de tine cu gafele. Ar trebui sa faci ceva sa mai recuperezi din distanta.
  Eu fac gafe ca ale tale de fiecare data cand merg la ai mei acasa. Ei locuiesc intr-un sat(mai mult cartier) de langa Hunedoara, unde toate lumea cunoaste pe toata lumea. E..de fiecare data cand merg dimineata pe strada si ma intalnesc cu vreo persoana, in loc sa zic "buna dimineata" spun "buna seara". De fiecare data. Si nu o fac intentionat

 2. Oana July 8, 2011 - 06:10 Reply

  Nuuuuuuuuuuuuuu, Andrei, vreau sa nu o mai fac lata un timp :)).

 3. Diana July 9, 2011 - 08:10 Reply

  A luat locul multora. 😆

Leave a Reply