Oana Kovacs

featured-kurtmann=3
5

O fustă, 3 opțiuni

Dacă tot vorbeam de bagaje, apăi stați așa, că Larisa, prietena cu care merg în vacanță, era să facă un atac de panică când i-am explicat cum e cu bagajul de mână în avion și cum nu cari juma’ de casă după tine, că nu ești în mașina proprie. Dar, oameni buni și mai ales fete dragi, păi știți ce simplu e la voi pentru câteva zile? Trageți un pantalon pe voi, aruncați o fustă în bagaj, două-trei tricouri ușoare și-o bluză asortate la toate și ceau, bagaj făcut. Pantofii din picioare să se asorteze la tot și no stress, că nu călătorim pentru a face parada modei, nu? :-)

Și ca să-mi ilustrez ideea, ia priviți (cu mențiunea că și dacă iau fusta asta la mine în vreo călătorie, pantofii sigur vor avea talpă plată, că mă duc chitită să mă plimb pe jos MULT):

Aceste minunății sunt, evident, de la Kurtmann! Fusta gri am luat-o că îmi place la nebunie croiul, tricourile de bază le-am luat după ce-am citit la Zadin că statement necklace-urile nu se poartă la nunți, ci la chestii simple, și colierul l-am luat ca toanta pe motiv că e frumos, chit că nu știam cum să-l combin și cu ce. Dar m-am educat. :)

Aaaaa, și bluza cu girafe colorate. Am luat-o că e finuță, frumoasă, Zara și ARE GIRAFEEEEE, evideeeeeeent! 😀 (Vă zic un secret… riscați să fiți cu toate cele la vedere când o purtați, așa că luați voi frumos un cercel finuț și drăguț cu șurub când o purtați și prindeți-o să nu plece de unde îi e locul.)

 tricou-negru-stradivarius-kurtmann tricou-basic-colier-statement-kurtmannfusta-gri-lana-kurtmann

Omul cu pozele e prietenul nostru Cristian Ionașcu.

Comments

Oana • October 15, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Ioana October 15, 2014 - 08:24 Reply

  Ce frumoasa e bluza cu girafe !! Ah, dar daca era cu pisici iti dai seama cum ar fi aratat ? Si mai dragalas :)

  • Oana October 15, 2014 - 08:36 Reply

   Ha ha, da, chiar! 😀

 2. Oana’s Books October 15, 2014 - 10:25 Reply

  Fusta nu mai e pe stoc :( Niciodată n-am avut impulsul ăsta să comand ceva la prima vedere, dar acum da :)) Și nu mai e pe stoc! Of-of!

  • Oana October 15, 2014 - 10:33 Reply

   Cred ca eu am luat ultimul S, ca stiu ca mai era doar M, dupa ce am facut eu comanda asta. :)
   Dar e ceva optiune sa te abonezi sa te anunte cand apare pe stoc ceva ce doresti.

 3. Adrian Lazar November 3, 2014 - 22:10 Reply

  Ca o scolaritza sfioasa in poza 2 :)

Leave a Reply