Oana Kovacs

11

Frumusetea celorlalte femei

Pentru prietenele mele, care nu sunt doar frumoase, dar sunt si niste femei inteligente si puternice!

Despre asta vroiam de mult sa zic asa, in gura MARE :). Prietenele mele cam stiu ce parere am eu in general despre frumusetea feminina si sunt fete destepte, deci sunt de acord cu mine :)). 

Nu am nimic cu manechinele, sunt frumoase, dau bine pe sticla, in fotografii etc. Dar cum ar fi o lume in care toate femeile sa aiba maxim 50 de kg, sa fie inalte si fara forme? Plictisitoare, zic eu. Nu zic ca trebuie sa incurajam consumul de McDonald’s si KFC, dar cred in diversitate si ideea mea de corp ideal de femeie nu e asa cum l-am descris mai sus. (Don’t even get me started cu femeia-pitzipoanca, e un subiect pentru care s-a tastat deja mai mult decat era nevoie pe net…)

Imi plac femeile (nu in felul ala :)…) albe, negre sau de alte culori, inalte, mignione, cu parul lung sau scurt, cret sau drepte, blonde sau brunete. Imi place diversitatea, o lume plina de Barbii  si Keni (e evident ca Barbie la cum arata nu e single…!) ar fi lipsita de sarea din bucate (cred ca de asta m-a incantat asa tare campania Dove Real Beauty).

Mie personal imi place la nebunie cum arata Cristina Hendricks (tipa din Mad Men), in plus, stilul anilor 60 o prinde la maxim. Cand o vad cum arata cu rujul ala rosu-portocaliu imi doresc sa imi fi trait si eu tineretea in acea perioada (asta cand nu imi doresc sa fi trait in Romania interbelica 🙂 ) – imi aduce aminte de senzualitatea pin-up-urilor.

Recunosc, I have a girl crush on her! 🙂

Comments

Oana • February 28, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. salmi February 28, 2011 - 18:31 Reply

  yes! perfect de acord! 🙂

 2. Oana February 28, 2011 - 19:08 Reply

  Yayyyyyyyyy! Stiam eu ca trebuie sa mai fie si alti oameni ca mine! Hugs!

 3. babyrx March 1, 2011 - 13:13 Reply

  se pare ca nu esti singura care are a girl crush on her! ;))

 4. Oana March 3, 2011 - 10:09 Reply

  He, he, ma bucur sa aud asta :-).

 5. oana taut March 3, 2011 - 13:08 Reply

  Diversitatea e minunata..si chiar sunt intru totul de acord cu tine. Sarmul e dincolo de orice masuri, accesorii si kilograme.

 6. Nefersetty June 6, 2011 - 08:25 Reply

  Pentru fiecare femeie din lume, indiferent ce masuratori are, exista cel putin un barbat pentru care ea este frumoasa. Deci in opinia mea nu exista un sablon fix al frumusetii. Trist este faptul ca in societatea de azi suntem bombardati in mass media cu un anumit sablon in care o femeie ar trebui sa se incadreze pentru a fi considerata frumoasa. Considerata de catre cine ? Ete na…era sa mai zic ceva dar ma abtin. Ma umplu de nervi cand vad pozele de revista,din reclame, etc…care vor sa ne bage pe gat ca asa trebuie sa arate femeile, ca frumusetea consta in ceea ce considera mass media " corp frumos, par frumos, chip frumos "

 7. Oana June 6, 2011 - 11:08 Reply

  Mda, si pe mine ma enerveaza ca nu se promoveaza diversitatea, ci fix pix un singur gen de femeie!

 8. Bogdan June 27, 2011 - 15:55 Reply

  pe mine m-ai cucerit cand ai spus ca ai vrea sa traiesti in romania perioadei interbelice 🙂 si legat de frumusetea femeilor, echilibru e cel mai bine. nici prea plinute, nici prea slabute. dar oricum pe noi barbatii ne cuceriti cu sufletul si inteligenta voastre asa ca ce mai conteaza fizicu,nu?

 9. Oana June 27, 2011 - 16:19 Reply

  Bogdan, ar fi fost frumos, cred eu :).
  Intr-adevar, echilibrul e important si indiferent ca ai doua kile in minus sau in plus, sa te simti bine cu tine.

 10. Oana June 27, 2011 - 20:22 Reply

  I sooooo love the pin-ups…Exista o carte, "1001 pin-up girls". Am facut-o cadou cuiva, si am regretat ulterior ca nu am pastrat-o pentru mine :)))). Eu am o fixatie pentru Sophia Loren in tinerete si acum, Monica Bellucci si Penelope Cruz. That's my type of woman (ma rog, ar fi, daca as fi barbat).

 11. Oana June 28, 2011 - 11:01 Reply

  Oana, ce mi-ar fi placut si mie asa o carte! Wow, super. Pacat ca n-ai pastrat-o :D.

Leave a Reply