Oana Kovacs

9

Frumusețe, bani, iubire?

Spuneam că revin să povestesc unde am umblat joi, ce am văzut și ce am auzit.
Well, la invitația lui Gerhald am ajuns joi seară, împreună cu o prietenă, la Eve Fashion Lounge unde a avut loc o dezbatere organizată de revista Tango cu invitatele speciale Alice Năstase Buciuta și Simona Catrina. Tema dezbaterii a fost ”Frumusețe, bani și iubire” și locația a fost plină de domnișoare care de care mai frumoase și mai aranjate, potrivindu-se perfect cu decorul special al evenimentului.
 
Discuția nu a deviat de la tema stabilită și a fost interesant să aud păreri și păreri referitoare la frumusețea feminină, la momentele când o femeie se simte frumoasă, la legătura dintre frumusețea femeii și iubire, la frumusețea interioară. 
A fost frumos, a sunat bine, mi-a plăcut, mai vreau :).
Evident, aș fi avut idei de împărtășit cu restul lumii și gânduri de exprimat, dar emoțiile mi-au dărâmat curajul de a lua microfonul în mână și de a spune răspicat ce gândesc. Spre norocul meu, erau și alții și altele pe aceiași lungime de undă cu mine și din noianul de chestii care mi-au trecut prin minte, multe s-au auzit cu voce tare, rostite de alții.
Concluzia a fost că frumusețea interioară contează, dar neapărat susținută și de cea exterioară pentru un ansamblu de succes. Și încrederea în sine, nici prea multă, nici prea puțină, face diferența.
La plecare, am primit și a goodie bag cu numărul din aprilie al revistei Tango și o carte din colecția verde Adevărul. Nu spun care (eu o aveam deja) pentru că vreau să o fac cadou.
Recunosc că nu citisem numărul din aprilie și m-a impresionat editorialul și mi-a plăcut tare mult articolul Simonei Catrina referitor la  aducerea pe lume a unui copil (defapt, cam toată tema din aprilie m-a prins & mi-a plăcut cum s-a scris).
Cum spuneam, a fost frumos și mai vreau :).
Aș pune poze, dar eu nu am făcut și nu am reușit să găsesc pe net (pentru că s-au făcut totuși poze) sau nu am căutat unde trebuie.  Poze pe blog la Alice Năstase, mai precis aici și pe site-ul Adevarul, adica aici. Dacă mai găsesc și alte linkuri, le voi pune adăuga.
Și întrebarea: dacă mergeți la un astfel de eveniment și aveți ceva de zis, aveți curaj să puneți mâna pe microfon și să spuneți tare ce gândiți?  Eu recunosc că întâi studiez și în alte ocazii vorbesc :D.

Comments

Oana • June 4, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. INTJ June 4, 2011 - 16:36 Reply

  "Concluzia a fost că frumusețea interioară contează, dar neapărat susținută și de cea exterioară pentru un ansamblu de succes." … mda, concluzie logica tinand cont de event … ca si-n povesti bestia si cocosatul, facand abstractie de faptul ca-s barbati, au trebuit sa astepte mult si bine ca simplu "ansamblu" … abia la final (!) putand fi incadrati la "ansamblu de succes".

 2. Oana June 4, 2011 - 17:31 Reply

  INTJ, la un eveniment unde se reunesc MULTE (ca au fost multe) femei frumoase, nu cred ca se va trage vreodata concluzia ca "Doar sufletul conteaza".

 3. INTJ June 4, 2011 - 19:40 Reply

  @Oana – mda, no comment (referitor la acea probabilitate) … ca eu ma "luptam" cu limbajul de lemn (nu cu femeile).

  spuneam ca succesul se masoara la final, cand tragi ultima linie si faci totalul general … altfel riscam sa numim "ansamblu de succes" si varianta asta: un succes de 5 secunde, urmat de N ani de esec. in plus, ma indoiesc ca era pe acolo vreo Ileana Cosanzeana de 100 de ani cu Moartea la brat, venita sa dea un ultim interviu despre acel "ansamblu de succes".

 4. Oana June 5, 2011 - 10:24 Reply

  INTJ, intr-adevar, nu a fost cea mai fericita exprimare a mea, dar recunosc ca nu am fost 100% in largul meu si nu stiam exact cum sa descriu tot.
  Iti dau dreptate, la succes ar putea fi incadrat atunci si mult ravnitele "15 minutes of fame", dar degeaba. Pana la urma, trebuie sa stii cum a decurs intreaga viata a unei persoane ca sa tragi concluzii obiective.

 5. hapi2233 June 5, 2011 - 19:52 Reply

  Banuiesc ca a fost foarte interesant, o experienta unica….o admir foarte mult pe Simona Catrina si eram la curent cu prezentarile de carte – am citit pe blogul ei………
  Daca as avea curajul sa imi expun parerea in public…….? Nu stiu, depinde cum m-as simti, care ar fi subiectul
  Poate ca as putea vorbi despre politica dar nu despre iubire 🙂

 6. Oana June 5, 2011 - 20:58 Reply

  Hapi, nu stiu de unde esti tu, dar poate ai sansa sa o vezi, stiu ca in Bucuresti s-a tinut deja asa o dezbatere, si in Craiova. Eu m-am simtit tare bine, mi-a placut, dar pentru prima data am zis ca e mai bine sa fiu observator ca am tendinta sa fac gafe :).

 7. Gerhald June 6, 2011 - 01:06 Reply

  Oana, mersi ca ai ajuns la eveniment. Vestea buna e ca urmeaza si alte evenimente Adevarul Holding in Timisoara. Cat de curand urmeaza o dezbatere marca Dilema Veche. 😉

 8. Oana June 6, 2011 - 05:31 Reply

  Oh, super! Ș)

 9. hapi2233 June 6, 2011 - 12:44 Reply

  Oana, momentan sunt la Cluj dar nu locuiesc in tara….asa ca slabe sanse sa o vad…anul asta 🙂
  Insa am toate cartile ei

Leave a Reply