Oana Kovacs

formula-magica-scris-blog
4

Formula magică prin care se publică articole aici

Cred că v-am mai zis că nu prea mai am tragere de inimă să scriu pe blog, deși am o tonă de subiecte în minte: despre Olanda, țara narciselor; despre vizita de lucru în Germania și despre cum am pierdut un tren acolo și am ajuns să îl cunosc pe gagiul unei foste eleve a președintelui nostru; despre cum sunt verificată de droguri și explozibil în fiecare aeroport în care calc & multe altele pe care nu are sens să vi le înșir aici.

Dar nu despre asta era vorba, ci despre faptul că am reușit să pun într-o formulă apariția articolelor pe blog. Cum eu îs destul de ocupată non-stop cu casa și cu frilănsuitul cred că e clar că dau pe aici din an în Paști să văd dacă s-au făcut pânze de păianjeni. Și cum ”proiectele” mele de pe lângă job sunt legate de diverse firme, eu aștept și bani în schimb. Ce truism, nu? :))

Mno, dragilor, se mai întâmplă că firmele astea nu-s baș de cuvânt cu plata cum îmi place mie să fiu cu deadline-urile (un pic obsedată, dar asta-s eu – results-oriented chiar e un termen care mă descrie foarte bine), așa că am decis că fiecare zi de întârziere/amânare/etc. a plăților să o dedic blogului în locul muncii pentru următoarea predare. Și brusc s-a făcut un pic de lumină și mi-a mai trecut din supărare. Și poate vă povestesc și de ce  Olanda e țara narciselor!

Deci:

Oana + job + treburi de gospodină + (activități extra x bani) = no time for blogging

=> Oana + job + treburi de gospodină + (activități extra – bani) = no time for blogging

Practic, ei se fac că mă plătesc, eu mă fac că lucrez!

formula-magica-scris-blog

Comments

Oana • April 21, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andreea B April 21, 2016 - 21:42 Reply

  Abia astept articolul cu narcisele olandeze :). Am fost de curand la Keukenhof si intr-adevar erau muulte.

 2. Inspiratie | adizzy's blog
 3. o femeie May 9, 2016 - 16:29 Reply

  uof, imi pare rau de neplata … si eu mai am intarzieri cu 1-2 sapt. si sunt nevoita sa dau mailuri sa le aduc aminte ca e musai sa fiu platita, dar m-am obisnuit sa imi tin un buffer de bani pentru asta si sa nu scotocesc prin cont si prin exceluri la sfarsitul lunii…
  Ti pup! moralul sus!

  • Oana May 10, 2016 - 08:37 Reply

   M-am obisnuit si eu sa imi iau un buffer, dar tot e enervant ca trebuie sa imi “vanez” banii.

Leave a Reply