Oana Kovacs

1

Fata moșului și educația inutilă

Seria poveștilor mele din trafic continuă. Se întâmplă prea multe ca să le țin pentru mine, dar în ciuda acestora am decis să-mi continui rolul de fată a moșului.

fata-mosului-educatia-inutila

Așa că se face că acum o săptămână și jumătate, mașina mea a început să facă niște sunete dubioase – de parcă țineam ceva oameni captivi lângă motor, care se zbăteau să iasă – așa, cam doi oameni. După o zi, intensitatea sunetului a crescut la cinci oameni, iar după vreo trei, puteam jura că am sub capotă o masă de oameni supărați, înarmați cu furci și topoare, cu care îmi lovesc mașina.

Deci, am decis că ajunge la service. Și, pe ultimul drum (înainte de ”doctor”), văd că-mi face un nene semne disperate. Îi fac semn cu mâna, să știe că înțeleg care-i baiul și că-i mulțumesc.

Ne apropiem de semafor – nenea tot gesticula disperat, eu… mulțumesc și-un zâmbet.

Încetinim pentru a opri la semafor, nenea dădea din mâine de parcă dorea să-și ia zborul prin plafonul mașinii, așa că deschid frumos geamul, zâmbesc (iar) larg, și-i spun frumos: Mulțumesc de atenționare, știu de problema cu zgomotul, așa că mă îndrept spre service! Și zâmbesc iară.

Totuși, răspunsul lui de cititor de titluri gen Click aici și o să mori de nervi când o să afli de ce s-a certat Oana Zăvoranu cu mă-sa a venit rapid, făcându-mă să mă întreb de ce oare continui să fiu amabilă în trafic și să respect regulile de circulație: Sugi p*la!

Și s-a făcut verde și-a plecat în trombă.

Comments

Oana • September 22, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Florentina September 22, 2015 - 15:45 Reply

    Sunt oameni si oameni. Las’ ca o sa fie si ei intr-o asemenea situatie candva.

Leave a Reply