Oana Kovacs

2

Fandoseli de “fashionista”

Pentru că zilele trecute prietenele mele au concluzionat că mă transform într-un bărbat, am zis că e cazul să scriu eu pe blog un articol mai feminin. Să le arăt eu lor că pot fi drăguțĂ și delicatĂ. Și cum tot eram cu ochii-n Pinterest, am zis să culeg de acolo niște must-haves de feșănistă care, sincer, îmi plac de mor, dar probabil nu le voi cumpăra în veci repede, din motive extrem de logice și practice.

Am să mă limitez la 3 aici, că acolo nu mă pot ține în frâu nicicum:

1. O rochie de zână. Nu aș cumpăra-o pentru că habar nu am unde aș purta-o, că nu cred că o să primesc invitație la premiile Oscar anytime soon. Mi-ar plăcea una ca și asta din poză sau roșie, ca să… mă uit la ea și la ea pe mine în oglindă. Nici măcar un selfie n-aș putea să-mi fac în ea, că mi-am pierdut săpuniera și telefonul meu face poze care n-ar lua bacul, dacă ar fi nevoite să dea acest examen.

rochie-de-zana

sursă foto

2. Pantofi roșii cu toc. De lac. Frumoși, perfecți. Șiiiiiiiiiiii, vreți să vă zic ceva? Am primit o pereche cadou la un moment dat. Exact, exact, exact ce îmi doream! Și… erau cu un număr mai mici. :)) I-am dus la pantofar, am încercat să-i iau prin casă, zadarnic, după maxim 30 de minute îmi amorțeau picioarele de nici nu mă puteam ridica de pe scaun. I-am făcut cadou unei prietene și am decis că atunci când mi se va pune pata îi iau, mă duc cu ei la un… făcător de pantofi și îmi fac o pereche identici, la comandă, dacă altfel nu se poate. 🙂 Deocamdată nu mă agit să-mi cumpăr așa ceva pentru că port pantofi cu toc extrem de rar și de obicei experiențele astea se lasă cu răni, bătături, tăieturi și dureri, pentru că-s sensibilă ca o mimoză. N-are rost să arunc banii aiurea până nu am vreun eveniment deosebit la care să-i iau.

Red shoes

sursă foto

3. Cercei cu diamante de la Tiffany’s. Acuma pe bune, nu fac figuri cu Tiffany’s, că nu-i ca și cum cercei cu diamante de la non-stop mi-aș cumpăra. Pur și simplu am văzut modelul ăsta la ei pe Pinterest și mi s-a părut tare drăguț, dar eu în general îs mare admiratoare a bijuteriilor făcute de ei. Da’ sincer, ce om normal și obișnuit din țara asta are/poartă așa ceva? Sunt de vis, la propriu și la figurat.

cercei-diamante-tiffany

sursă foto

Și cred că tocmai am demonstrat de ce zic fetele că mă transform în bărbat. Pentru că nu mi-aș vinde sufletul pentru haine/pantofi/bijuterii și nici n-aș suferi pentru a purta vreun obiect anume. Am alte priorități și nu le uit ușor.

Comments

Oana • February 14, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Roberts February 14, 2015 - 19:23 Reply

    daca tu te transformi intr-un barbat, eu sunt deja unul:)) macar tu mai scrii despre haine, mai faci cumparaturi online, eu am doar preocuparea sa fiu curata si estetica, haine imi cumpar din ce in ce mai rar si doar genul practic:)

  2. Ceva ce nu-mi dă pace | Oana Kovacs

Leave a Reply