Oana Kovacs

5

”Ce să fac cu moștenirea?” de Kerstin Gier

ce-sa-fac-cu-mostenirea-kerstin-gier

”Ce să fac cu moștenirea?” de Kerstin Gier e o poveste light, numai bună de citit acum, în vacanță. Deși eu nu eram în vacanță când am citit-o, a mers repede pentru că e ușoară și relaxantă (și amuzantă).

Gier spune povestea unei fete multi-talentate, cu mai multe facultăți la activ, măritată din dragoste cu un domn ceva mai în vârstă, cu copii de vârsta ei. Când domnul ei moare și ea rămâne să se înfrunte cu ai lui plozi, apar belelele. Cu atât mai mult cu cât fiul răposatului ei soț i-a fost iubit înainte de măritiș. Nu că asta ar fi o surpriză, dar Carolin e șocată să afle ce avere deținea de fapt soțul ei care era un pic mai… zgârcit din fire.

Pe la vreo 30 de ani Carolin se trezește în mijlocul unei lupte pentru o moștenire de care habar nu avea că există cu puțin timp înainte și-și dă seama că e o fată extrem de deșteaptă dar care nu știe să facă mai nimic…

Cum rezolvă ea ”marea problemă” aflați singuri :).

Cartea se găsește la editura All, de unde e și poza de mai sus. Eu am primit-o și am citit-o cu ceva timp în urmă, cu timpul am stat mai prost și n-am apucat să povestesc de ea.

Comments

Oana • December 27, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

  1. aA December 28, 2012 - 13:38 Reply

    imi place cum scrie doamna aceasta, intrebarea urmatoare e daca aduci cartea la schimb sau ai maritat-o deja? 😀

  2. Topul cărților din 2012 | Oana Kovacs
  3. Despre planuri și cărți | Oana Kovacs

Leave a Reply