Oana Kovacs

10

Exercițiu

E luni dimineața. Toată lumea ar vrea să se ascundă sub birou, să plece în Africa (pun intended), să doarmă pe pat, sub pat, în pat, să fie într-un șezlong pe malul Mediteranei sau într-un bar drăguț saaaaaaaaaaaaau într-un fotoliu, cu o carte în brațe și cu o ciocolată caldă alături sau alte sau-uri.

Și totuși, aș putea să bag mâna în foc că majoritatea celor care citiți vă pregătiți să… intrați în pită! 🙂 Pentru o nouă săptămână de muncă, evident! Sau de școală (norocoșilor, simțiți invidia?).

Așa că propun să facem un mic exercițiu (zis și wishlist) în care să scriem ce ne dorim să facem sau să ne cumpărăm (always dreaming of shopping :)) ca să trecem mai ușor peste sindromul zilei de luni. Încep eu:

 • Aș vrea să trec de targetul de 50 de cărți pe care mi l-am propus pe anul ăsta. Vă recomand și vouă Goodreads pentru motivare.
 • Aș vrea să înțeleg odată că e toamnă și vine iarna și să-mi fac ordine în dressing, să mut hainele de vară (nimic mai trist!).
 • Aș vrea să devin mai ordonată (ha, ha, ha).
 • Aș vrea să mai călătoresc în afara țării până la sfârșitul anului.
 • Aș vrea să am mai multe accesorii de îngrijit unghiile și mâinile! 🙂 Îs obsedată să-mi fac unghiile și din păcate am ceva probleme cu pielea de pe mâini și orice aș folosi în ultima vreme mi se usucă. 🙁
 • Aș vrea niște cizme frumoase (dar mi-e groză că trebuie să-mi cumpăr de încălțat și risc să nu nimeresc ceva comod).
 • Aș vrea să nu fie multă zăpadă anul ăsta (de Crăciun ar fi suficient).
 • Aș vrea să am mai mult de lucru ca să pot face o parte din cele de sus. 🙂

Cam atât că sar calul și dup-aia ce mai cer de la Moș Crăciun, nu? Mor de curiozitate să văd la ce visați și voi lunea dimineața când de fapt aveți de răspuns la un milion de mailuri urgente. :))

Comments

Oana • October 22, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Oana S. October 22, 2012 - 08:36 Reply

  Câte ar fi… aş începe cu “aş vrea să dorm mai mult” şi aş termina cu “aş vrea un sfârşit de an minunat”. Ce e între e realizabil uşor 🙂

 2. Monica October 22, 2012 - 09:18 Reply

  Eu as vrea sa vina vara. Nu m-am saturat de ea, ca am avut doar o saptamana de concediu. E abia octombrie si eu is obosita… Not good!

 3. doiparinti October 22, 2012 - 12:51 Reply

  Imi place ca nu esti prea pretentioasa 🙂

 4. Andra :) October 22, 2012 - 14:18 Reply

  Pai in primul rand as vrea sa-mi innoiesc pasaportul, treaba pe care o aman de vreo cateva luni.
  Apoi, sa mai merg prin niste locuri din Bucuresti, plimbari pe care imi doresc sa le fac demult.
  Si vreau zapada alba si pufoasa, care nu se inmoaie si nu se muradareste 😀

 5. Savoir Faire October 22, 2012 - 16:04 Reply

  Nu dorm mult de fel, dar in diminetile de luni simt nevoia sa dorm cel putin 8 ore, nu sa ma scol de la 5-6 dimineata ca sa trag tare de inca un capitol de la cine stie ce materie ciufuta.
  Nu cer prea mult, asa-i ?!

 6. Savoir Faire October 22, 2012 - 16:05 Reply

  am uitat sa pun “g” la mail 🙁

 7. Diana October 22, 2012 - 19:14 Reply

  Nu mai este luni dimineata dar eu nu as vrea decat sa dau timpul inapoi, nu mult…doar vreo cateva luni, cand as putea sa rezolv o problema care-i acum…nerezolvabila. Nici nu cer prea mult, nu-i asa? 🙂
  Intre timp…poate se extinde timpul asta si pot sa citesc tot ce mi-am propus luna aceasta si sa si reusesc sa scriu pe blog despre ce-am citit.

 8. Kadia October 22, 2012 - 20:52 Reply

  as vrea un pic mai mult timp saptamana asta sa apuc sa rezolv toate treburile la slujba inainte sa plec in vacanta pentru ca sa ma lase seful in pace; as vrea sa raspund la timp la toate mailurile primite, mai ales cele care imi plac. As vrea sa scriu despre mai multe carti pe blog, dar mai ales sa-mi termin lista de articole de calatorie pe care le-am amanat 🙂 As vrea sa nu ploua in Paris week-endul asta si as vrea sa-mi gasesc cateva rochite-bluzite-pluovere care sa-mi placa enorm.

 9. vienela October 23, 2012 - 07:07 Reply

  As vrea ca ziua sa aiba mai multe ore, sa pot termina tot ce imi propun dimineata, as vrea sa fie mai cald, as vrea ca cineva sa faca in locul meu cafeaua in aceasta dimineata.

 10. Am testat cu fetele produse de mâini și unghii | Oana Kovacs

Leave a Reply