Oana Kovacs

Vot-parlamentare-2016
3

Efort mare

Vreau sau nu, sunt clienta fidela MedLife. Nu are clinica vreo vina in cele ce urmeaza sa vi le povestesc, insa e locul desfasurarii actiunii, care s-a intampla de multe ori in ultimul an, de cand eu bat holurile sale aproape saptamanal.

Merg acolo la doi medici specialisti apreciati, care amandoi au o tona de pacienti. Aproape de fiecare data cand ajung si as vrea sa iau loc in spatiul destinat asteptarii e minim o persoana care ocupa un scaun cu lucrurile sale. Femeie in 100% din cazuri, care isi intinde geanta, geaca, dosar de analize etc.

Niciodata in ultimul an nu s-a simtit vreuna sa isi ridice catrafusele sa ma lase pe mine sau pe altii care stau in picioare sa stea jos.

E un efort mare, sa iti tii toate prostiile in brate, nu?

Evident, scriu “live”, de aici, iar de cand astept eu a aparut si o asistenta sa sugereze uneia din cele doua doamne careia ii apartineau lucrurile de pe un scaun sa si le ia pentru a face loc unui pacient carr astepta in picioare

Abia atunci s-a simtit persoana de azi…

Urat. Mi-ar fi fost jena sa tin pe cineva in picioare pentru o geanta care poate sta si pe jos…

P.S. Ati votat, da? 😛

Vot-parlamentare-2016

 

 

Comments

Oana • December 13, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Mihaela December 13, 2016 - 16:01 Reply

  N-am patit, dar daca s-ar intampla, m-as duce frumos la persoana care a ocupat degeaba un scaun si as intreba politicos daca poate sa-si ia lucrurile, ca sa ma asez. Nu cred ca ar fi urat sau nesimtit din partea mea, mai ales daca vorbesc calm, politicos.

  • Silvia December 13, 2016 - 21:18 Reply

   Da, corect. E greu de inteles, dar sunt unii cu apucaturi latifundiare, adica simt nevoia sa ocupe cat mai mult spatiu in jurul lor. E in natura lor si li se pare normal. Noi avem datoria sa le aratam ca nu e chiar asa. Se numeste educatie civica sau suplinirea celor 7 ani de acasa, dupa caz.

 2. Oana December 14, 2016 - 07:36 Reply

  Asa-i. Culmea e ca am trecut printr-o faza similara la Medicis saptamana trecuta. Un tip pe la 20 de ani isi lasase geaca pe un scaun si a plecat prin clinica. Si un batranel pe la 80 statea in picioare. Apare tipul si nenea ii spune ca era frumos daca lasa geaca pe cuier daca tot nu statea acolo, iar imbecilul ala nesimtit ii raspunde ca si-a tinut locul ocupat… wtf. In generala cert si eu sau comentez, dar am zis ca e mai bine sa nu mai fiu 2in1 si imi reiau vechile obiceiuri ca sa nu imi creasca tensiunea aiurea si sa imi fie rau din cauza unor idioti.

Leave a Reply