Oana Kovacs

2

Eat, pray, love? Nu!

Mai țineți minte că v-am povestit nu prea încântată de Eat, Pray, Love, nu? În sfârșit a apărut ceva mai pe placul meu – Live, Like, Love, o campanie nouă și faină de la Avon, desfășurată pe… Instagram!

În care Live, Like și Love sunt reprezentate prin trei fete mișto, una pasionată de sport, alta hipsteriță și una romantică.

live-like-love-avonspace-instagram

Ca să fiu fair, trebuie să vă spun din start că eu nu folosesc Instagram, adică nu am cont în rețea, dar urmăresc pozele postate de unii ”colegi” de online. Eu nu-mi fac cont din comoditate, nu-mi place să stau pe net de pe telefon (prea mult), nu mă dau în vânt după multe aplicații and so on (eu sunt geek ca Like, domnișoara de pe Instagramul Avon, aplicația mea favorită fiind aia de cărți de care v-am tot povestit, pe care o pot folosi nelogată la net, ca să nu am distrageri când citesc). Ce-mi place mie la Instagram e că devine o rețea în care tot mai multe branduri aleg să comunice și să interacționeze cu fanii, ceea ce e un mare plus.

Astea fiind zise, vă anunț că Avon a dat start unui concurs pe Instagram și fiind pe o rețea nu atât de populară încă precum Facebook, preconizez că veți avea mari șanse mari să puneți mâna pe premii, mai ales că mecanismul e simplu și fain: trebuie să găsiți avonspace pe Instagram și să căutați cel mai recent filmuleț postat. Vă uitați frumos la el, apăsați pe hashtag-uri (cuvintele alea cu # în față) și navigați din clip în clip până la cele câștigătoare. Piece of cake, nu?

Dar dacă vreuna din voi câștigă, pe cuvânt că m-aș bucura să văd și eu poza cu premiul, așa că nu mă uitați, da, fetelor? Pretty please with sugar on it.

Comments

Oana • August 23, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Andra August 26, 2013 - 22:09 Reply

    le-am dat si eu follow. wish me luck 😀

    • Oana August 26, 2013 - 22:44 Reply

      Baftaaaaaaa!!!

Leave a Reply