Oana Kovacs

4

Duminica leneșă

Ciudate mai îs și zilele de duminică… Teretic, ne odihnim și ne relaxăm, practic stăm într-un stres continuu că de luni începe în forță o nouă săptămână de lucru și ceea ce ar trebui să fie cea mai chill zi se transformă într-un  pitic care ne șoptește ”De mâine iar la lucru, de mâine iar la lucru!”. Grrrrrrrrrrrr, nu-mi place duminica.
În plus, oamenii îs prea plictisiți și au nevoie de activitate, așa că șanse mari de draci și isterii de la cineva :)).
Nu-i ok nici de ieșit seara, că dimineața ne trezim, right? Și nici n-am auzit încă de mega party-uri de duminică :).
Eu duminica stau cam degeaba și seara încerc să o dreg și să salvez ce a mai rămas din ultimele ore din ziua asa blamată, dar după ce am frecat menta o zi întreagă, ajung în ziua de luni pe la cinema sau aiurea prin oraș gândindu-mă cum o iau și eu dimineață de la capăt :).
 
Voi aveți vreo zi stresantă?
 

Comments

Oana • July 4, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. ioanamiroiu July 4, 2011 - 14:44 Reply

  Anul ăsta duminica+lunea au fost stresante pentru că au fost pline. De cele mai multe ori, lunea nici nu mai ajungeam la prima oră pentru că efectiv nu mai aveam chef de impozite şi taxe la 8 dimineaţa :-"

  Acum se schimbă lucrurile, să sperăm că-n bine 🙂

 2. Nefersetty July 4, 2011 - 17:26 Reply

  Nici mie nu-mi place Duminica. Ma trezesc tarziu, pana ma desmeticesc, beau cafeaua, ma invart prin bucatarie, a trecut jumate de zi. De iesit nu am chef, pentru ca precum spui si tu, Luni desteptarea cu noaptea'n cap 😆 deci seara mai frec putina menta la TV si gata Duminica. De aia mi-am rezervat-o pentru curatenie. Macar o umplu cu ceva util. Sambata insa, e ziua mea preferata.

 3. Nefersetty July 4, 2011 - 17:28 Reply

  Apropo, e bestial catelul din poza, cum sta tolanit pe saltea in piscina. :)))

 4. Oana July 4, 2011 - 21:51 Reply

  Ioana, pe tine te inteleg, lasa ca din toamna ai mai mult control pe situatie :).
  Nefersetty, mie imi place vinerea si sentimentul ca sambata dimineata se doarme pana tarziu si sambata noapte se adoarme tarziu :). Cutu e fabulos <3.

Leave a Reply