Oana Kovacs

Dramalogue – sper că prima ediție

festival-dramalogue-timisoara-teatru-lectura

Cu bucurie vă anunț că între 23 și 25 octombrie la Timișoara se va desfășura Dramalogue, un festival de teatru lectură (cum să nu-mi placă tocmai MIE așa ceva?! :D). Sper, așa cum ziceam și-n titlu, că asta e o primă ediție și că devine tradiție.

Dar să vă zic detaliile cu adevărat importante: noi, adică spectatorii, vom vedea la Dramalogue, cum se pregătesc actorii pentru un spectacol, nu spectacolul în sine, ci ceea ce ne este ascuns privirii. Practic, la Dramalogue suntem cu ei după cortină și vedem și procesul muncii lor, nu doar produsul finit.

Evenimentele se vor desfășura prin mai multe locuri din oraș: la Ambasada, la bastion, la centrul de afaceri din 700, la Alt Club (expect to see me there) etc. Biletele costă 10 lei și se cumpără la intrare, iar banii dați pe ele vă cumpără dreptul să vă dați cu părerea (v-am zis că stăm după cortină).

Dacă vă uitați pe program și-mi spuneți și mie la ce eveniment ați vrea să mergeți și de ce, vă dau și eu un bilet (la evenimentul dorit, evident).

Ne vedem pe final de lună! 🙂

Comments

Oana • October 13, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply