Oana Kovacs

8

Dragoste și diamante

Mâine-poimâine e ziua îndrăgostiților de anul ăsta și toți prietenii blogului s-au gândit la ocazia asta. Și uite așa aveți parte de concerte, cărți și sper eu, premii foarte generoase pentru voi, cititorii mei. Pentru că nu-i treabă ușoară să găsești cadouri de Valentine’s Day.

Cum vă povesteam la început de an, am o mulțime de prietene care anul ăsta se căsătoresc, deci de anul trecut dinspre Crăciun încoace am auzit astfel o grămadă de povești de cereri în căsătorie, unele foarte romantice, alte ieșite din comun, câteva total neașteptate, dar toate emoționante și unice în felul lor. Și m-am bucurat din suflet pentru toate fetele mele care abia așteaptă momentul în care vor spune DA-ul ăla hotărât. Le-am admirat inelele cu diamante sau cu safire, din aur alb sau galben, clasice sau moderne și le-am ascultat planurile legate de rochii, flori sau restaurante. Și astfel, cred eu, am reușit să extrag câteva idei legate de cererea perfectă în căsătorie:

–          Ar trebui să vină ca o surpriză, chiar dacă perechea a discutat deja despre căsătorie.

–          Ar trebui să fie însoțită de un inel potrivit (nu aur galben la cineva care nu poartă așa ceva, nu pietre colorate la o fată care adoptă de obicei stilul classic etc).

–          Ar trebui să vină într-un moment în care amândoi își doresc asta și sunt pregătiți pentru așa un pas important.

–          Ar trebui să se întâmple atunci când relația merge bine, cei doi nu sunt în mijlocul certurilor și a conflictelor, pentru că o căsătorie nu le rezolvă și o decizie luată într-un asemenea moment se poate dovedi lipsită de inspirație după un timp.

–          Ar trebui să nu se facă în public.

Evident, ar mai fi multe de spus, dar sunt sigură că știți și voi că o relație și implicit o căsătorie se bazează pe dragoste, comunicare și respect și nu alți fluturi sau elefanți :).

iLux, cei care au mai oferit premii prin intermediul blogului meu pun acum la bătaie împreună cu partenerii lor – Rossenberg & Associates, nu unul ci șase diamante negre (mai că-mi vine să mă mărit și eu când mă gândesc :D). Cum le luați voi și nu cititorii altor bloguri (zise egoistul din mine)? Mergeți pe blogul iLux și citiți acolo mai multe despre concursul de cerere în căsătorie (articolul apare curând e online) și comentați. Cum? Vă zic tot eu, ca să ajungeți acolo pregătiți: descrieți  cererea în căsătorie ideală – cum o planificați, cum o doriți, cum o visați sau, de ce nu, cum s-a întâmplat deja. Un juriu va vota (eu fac parte din el… deci ce așteptați ca să tastați?) și voi puneți mâna pe cele 6 diamante negre (asta a sunat ca dintr-un film cu bandiți).

cerere-in-casatorie-diamante-ilux

Și câteva cuvinte din partea mea partenerilor acestui concurs inedit (eu nu aș fi știut să formulez așa elegant și mă gândesc că v-ați fi prins): Diamantele fac să străluceasca orice femeie care le poartă și îi pun în lumina reflectoarelor pe toți bărbații inspirați care aleg să le ofere! Îndrăznește să visezi! 6 diamante oferite de Rosenberg & Associates – consilierul tău în bijuterii cu diamante –  pot fi ale tale pentru totdeauna! Ale mele nu pot fi, dar alea voastre da, așa că aștept cu nerăbdare să citesc poveștile voastre! 🙂

Comments

Oana • February 5, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. CONCURS! Cea Mai Originala Cerere in Casatorie | Expertul Tau in Cadouri
 2. Laura February 8, 2013 - 02:27 Reply

  As putea sa imi fac cadou un diamant negru sa sarbatoresc primul Valentine’s Day single de la clasa a 10-a incoace. :))

  • Oana February 8, 2013 - 08:14 Reply

   Chair 6, Laura, ca toate merg la aceeasi persoana :).

 3. vienela February 8, 2013 - 08:48 Reply

  De doua zile tot spun ca particip si eu la concurs, dar inca nu am reusit sa imi fac timp. Poate astazi.

  • Oana February 8, 2013 - 09:22 Reply

   Pai te rog 😉

 4. Catalina February 8, 2013 - 13:02 Reply

  in final am creat si eu un scenariu si m-am inscris!

  • Oana February 8, 2013 - 13:03 Reply

   Bafta, Catalina!

   • Catalina February 8, 2013 - 13:20 Reply

    multumesc! succes tuturor participantilor!

Leave a Reply