Oana Kovacs

12

Dovada că se poate trăi fără mall

Asta este o postare despre maică-mea, fie că vă convine, fie că nu.

mama-mallsursă foto

Mama este genul de persoană căreia nu-i place să piardă timpul. Când eram mică îmi tot explica ea mie că mersul prin magazine (window shopping that is) pentru a căsca gura e pierdere de vreme, dar pe mine mă fascina să văd materiale vaporoase, rochii lungi, pantofi cu toc și minunății, așa că practicam sportul ăsta prin adolescență. Între timp am crescut, când am avut timp de mers prin magazine nu am avut banii mei ca să-mi fac de cap și până am avut banii mei să-mi fac cât de cât de cap s-a inventat Pinterestul și shopping-ul online, așa că am ajuns la vorba ei.

Și, cum spuneam la început, nu-i mama persoana cu care să mergi prin magazine să te uiți la haine. Deci, deși avem mall de vreo 8 ani în Timișoara, ea n-a călcat pe acolo. Așa că i-am povestit într-o zi că la mall este o expoziție foto. A ridicat din umeri. Dedicată feminității. Nici măcar o reacție. În care este expusă o poză făcută de un coleg de-al meu. A ridicat o sprânceană. CU MINE.

”Când mă duci și pe mine să te văd?!?!?” :))

Și-am dus-o aseară. Ia ghiciți care a fost prima propoziție!

”Nu-mi place la mall, prea aglomerat și prea mulți exagerat de aranjați pentru a se plimba în magazine.”

Am fost să-și admire ploada, am dus-o la o cafea și-am stat la povești.

expozitie-foto-martie-iulius-mall

Concluzia: până nu mai am vreo apariție deosebită pe acolo nu mai merge. 🙂

Comments

Oana • March 7, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Arashi March 7, 2014 - 09:08 Reply

  Păi mama ta e om cu scaun la cap :))

  • Oana March 7, 2014 - 09:48 Reply

   Da, chiar m-am bucurat ca nu i-a placut, ca sincer nici pe mine nu ma incanta.
   Aschia nu sare departe de trunchi. :))

 2. Ochiul babei March 7, 2014 - 16:29 Reply

  Dacă n-ar fi Auchan-ul acolo, adică “alimentara și aprozarul” cele mai apropiate, nu cred că aș merge nici eu prea des. Chiar nu înțeleg de ce trebuie să mergi să te maimuțărești la mall, fiindcă majoritatea asta fac. Nu intră prin magazine, mulți nu au nici pe departe banii ca să aibă se căuta acolo, doar se vântură pe culoare sau mai stau la o cafea pe care, intre noi fie vorba, o pot bea mult mai ieftin în altă parte. nd emai merg eu la mall? La EXIMTOUR, de unde îmi iau biletele de avion când plec undeva și la OMNIASIG pentru asigurările de călătorie:)

  • Oana March 7, 2014 - 16:46 Reply

   Și eu mai merg pentru Auchan uneori (că mi-e în drum spre casă) și pentru Starbucks (îmi place cafeaua lor și, de ce să nu recunosc, și prăjiturile :D).
   Aveți dreptate, majoritatea doar se plimbă la mall.

 3. Ochiul babei March 7, 2014 - 16:31 Reply

  P.S. Oana, unde e fotografia, să merg să te admir?

  • Oana March 7, 2014 - 16:48 Reply

   Fotografiile sunt expuse pe etajul unde e punctul de informații, în dreptul magazinelor Camaieu și Terranova, cum se merge către Meli-Melo. E și Bata în apropiere și vis-a-vis de Bata e o parfumerie, dar nu îi rețin numele.

 4. adizzy March 8, 2014 - 05:04 Reply

  Felicitari pentru expozitie 🙂

 5. Andreea D. March 9, 2014 - 13:13 Reply

  Ehe, nu-mi amintesc când ai fost mama ultima dată la mall. Ea detestă oamenii care se duc la cumpărături fără scopuri precise: pe ăia de se duc după o pereche de şosete şi se-ntorc cu o pereche de pantaloni, trei tricouri şi o eşarfă, pe ăia de-şi dau coate ca să prindă reducerile, pe ăia care se calcă pe picoare şi se lovesc între ei pentru a-şi face loc.

 6. soso March 9, 2014 - 17:25 Reply

  se poate sigur :d

 7. Povestile Mele March 10, 2014 - 22:41 Reply

  ei, da, felicitari pentru fotografie! eu prin mall – Bucuresti – calc numai la partea cu mancare (aia libaneza) si la hipermarket. In rest, aproape habar nu am ce magazine sunt pe acolo…

  • Oana March 11, 2014 - 09:35 Reply

   Multumesc.
   Am fost si eu o data intr-un mall din Bucuresti. Repede nu mai vreau. :))

Leave a Reply