Oana Kovacs

11

Două personaje amuzante

Postarea asta-i o bârfă. Mă fac vinovată. Asta e, eu nu-s perfectă și judec, aș minți să spun că nu judec. Așa că nu vreau să-mi reproșați la sfârșitul postării că nu vă place ce ați citit.

sursă foto

Revin iar la a povesti despre București (deși ce-i mai important tot am lăsat deoparte, e ceva mai important :)). V-am povestit că am avut circ cu controlorul fix înainte de a mă da jos din tren, dar nu v-am povestit cum a fost în tren. Am avut parte de compania a două doamne.

Prima era o doamnă mai în vârstă, călătorea dintr-un capăt al țării (nu era din București) spre Timișoara ca să plece din țară în Serbia ca să… îi facă de mâncare la băiat, că putoare aia de noră, de care va divorța, a plecat în Franța la un stagiu fără să-i lase mâncare pregătită pe două luni, cât stă acolo (putoarea, în Franța). Și mămicuța meargea să-i facă și curățenie, că el e băiat zâmbet tâmp inserted here. După ce a încercat să mă convertească la un sistem MLM fără să reușească, mi-a atras atenția că nu prea-i bine că mă spăl atâta pe dinți (o fi un indiciu că-s putoare și pierd timpul cu spălatul pe dinți în loc să stau la cratiță?).

A doua era cam de vârsta mea (cred). Mi-am dat seama că are bani (sau vrea să pară că are) după: iPhone-ul pe care l-a zdrăngănit încontinuu sub nasul meu și la care a vorbit tare cu puiu’, bijuteriile masive și treningul pe care scria mare Adidas (roz, că știu că sunteți curioase, feșiănistelor). Dar nu asta m-a marcat. Ci faptul că până la destinație a reușit să dea gata o sticlă de suc de 2 litri, o pungă MARE de chipsuri și (cireașa de pe tort) un borcan MARE de Nutella (început în tren și lăsat gol în tren când a coborât, la altă stație, nu la Timișoara).

Cine zice că nu e distractiv cu trenul nu știe ce vorbește.

Comments

Oana • October 24, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. CristinaTM October 24, 2012 - 12:47 Reply

  OMFG! De babă nu zic nimic, am mai întâlnit fenomene. Dar un borcan întreg de Nutella? WTF, dude? Cu cât peste 100 de kile avea?

  • Oana October 24, 2012 - 12:55 Reply

   Cred ca pe la 100 era :D.

 2. Oana S. October 24, 2012 - 13:42 Reply

  Toate norele babelor din tren sunt putori, e un fapt cunoscut :))

 3. crinutza October 24, 2012 - 13:51 Reply

  Baba aia merita 2 palme si trimisa acasa… ca daca ala a crescut un trantor, e din cauza ei.

  Chestia asta imi aduce aminte de un nene care mergea la Craiova cu fiica-sa si atata mi-a laudat-o cat e de desteapta si de bine crescuta (de el, evident!) si la final si-a lasat dozele de bere in compartiment.

  • Oana October 24, 2012 - 14:43 Reply

   Pe mine mă șoca faptul că ei nu i se părea deplasat să meargă în altă țară să-i facă de mâncare! I se părea f normal.

 4. Savoir Faire October 24, 2012 - 15:48 Reply

  😐
  Era un timp cand adidas avea linia de trend si linia de sport in adevaratul sens al cuvantului.
  Daca te imbracai din linia “trend” puteai sa scoti capul afara fara sa para ca mergi intr-un trening unsuros, iar linia de sport, asa cum spune si cuvantul, era pentru SPORT !
  Acum au dat navala toti cocalarii pe marca respectiva si la tot pasul vezi ceea ce o data erau haine bune, dar care acum, cel putin mintea mea le asociaza cu prostimea celor care le imbraca.
  Acelas lucru s-a intamplat si cu BMW-ul si apple.
  Daca la inceput existau oameni care cumparau produsul pentru calitate, acum il cumpara pentru moda, anturaj si alte chestii penibile.
  Apropo de mancat, cum frate sa mananci un borcan de ciocolata ?!?!?!
  😐
  Ce naiba, mancam ca sa traim sau traim ca sa mancam ?!

 5. Miss I. October 24, 2012 - 19:44 Reply

  Ce înseamnă borcan MARE de Nutella? Și-așa aproape am leșinat, dacă îmi zici că era de ăla de 800g, cad de pe scaun :)) E bine că n-a intrat în comă diabetică lângă tine :))

  • Oana October 24, 2012 - 22:49 Reply

   Cred că 850 are :). Că l-am văzut într-o zi în Carrefour și m-a mâncat undeva să mă uit de gramaj. :))

 6. Mehigh October 24, 2012 - 19:49 Reply

  Nutella cu chips-uri, o sa deschida tipa un trend :), stai sa mai treaca un an pana ii vine ideea sa le combine.

  • Oana October 24, 2012 - 22:50 Reply

   Posibil!!! :)))))

 7. adizzy October 25, 2012 - 01:33 Reply

  nutella in tren? hmm…ok new level of hipster food ? 😀 cu toate ca inca vreau sa incerc aia cu budinca de vanilie in borcan de maioneza si sa pap in public 😀 data viitoare cand merg cu trenul 🙂
  macar nu te-ai plictisit Oana

Leave a Reply