Oana Kovacs

8

Două evenimente faine la care particip

Norocoasă cum sunt, am ocazia să pot merge la tot felul de evenimente de unde pot afla o grămadă de informații noi. Dar să le iau în ordine ca să mă-nțelegeți.

sursă foto

Primul eveniment la care voi merge se desfășoară chiar azi și se numește Bloggeri în Ctrl. Eu lucrez ca și copywriter/ content writer, dar din păcate nu am de-a face prea mult cu afacerile interne. Așa că un training de Google Analytics, special gândit pentru bloggeri e ceva ce-mi lipsea, și nu glumesc. Pentru că-s nepricepută la așa ceva și am nevoie de un expert care să mă ajute să acumulez mai multe cunoștințe. Și datorită Ctrl-D, revistă de design, development și digital și lui Ionuț Radu Munteanu, voi reuși. Abia aștept, evident.

În 17 noiembrie în schimb, la hotelul NH Timișoara va avea loc Bizcamp, eveniment la care vă invit și pe voi să vă înscrieți în caz că sunteți studenți sau proaspăt absolvenți și doriți să vă întâlniți și să relaționați cu oameni din companii, profesioniștii care vă pot ajuta pe voi în dezvoltarea carierei. Dacă dezvoltarea profesională vă interesează, atunci una din cele patru teme de mai jos sigur va fi atrăgătoare pentru voi: Cum pasiunea devine carieră, Cum atragi atenția angajatorilor, Mesajul și atitudinea- cheia succesului tau, Alegi compania pe măsura valorilor tale. Speakerii de la Bizcamp Timișoara sunt: Ion Rizea, Nicu Zegheanu, Răzvan Ogarcin și Diana Vitan.

Update Bizcamp: am primit afișul, proaspăt! 🙂

Dacă unul din evenimente are o arie de interes destul de limitată, al doilea cred că e util pentru majoritatea celor care citiți postarea asta, așa că nu-l ratați. Ne vedem la vreunul? 🙂

Comments

Oana • October 16, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Claudiu Gurguta October 16, 2012 - 13:38 Reply

  Guess I will be seeing you at both of them!
  Cel de azi va fi super 😀

 2. Deea Depp October 16, 2012 - 13:39 Reply

  Ne vedem la amandoua 🙂

  • Deme October 16, 2012 - 13:55 Reply

   Same here 🙂

 3. CristinaTM October 16, 2012 - 13:42 Reply

  Și eu vin azi. Ne vedem!

 4. D-Petre October 16, 2012 - 14:31 Reply

  Mi-e ciuda ca nu am stiut 🙁 m-ar fi interesat tare mult google analytics pentru bloggeri … poate data viitoare.

  • Oana October 16, 2012 - 14:59 Reply

   Imi pare rau ca nu ai aflat de el, destul de multa lume a scris, eu din pacate fix pe ultima suta de metri.

 5. Oana October 16, 2012 - 15:02 Reply

  Ne vedem acolo! 🙂

 6. De ieri sunt Blogger in Ctrl | Oana Kovacs

Leave a Reply