Oana Kovacs

9

Diminețile mele chinuite

Am zis că dacă e să fie leapșa, trebuie să fie duminică, nu? 🙂
Deci, azi, duminică, 14 august (mâine e Sfântă Mărie, zi liberă legală :D) eu vă povestesc cum arată diminețile mele, pentru că așa îmi cere Salmi.
Povestesc și eu despre ce se întâmplă de luni până vineri pentru că în weekend nu există dimineți, doar zile și nopți :).
În general mă culc târziu, așa că la 7:30 îmi sună prima dată alarma. Snooze e răspunsul meu, 30 de minute de liniște și pace și alarma sună iar. Momentul perfect pentru al doilea snooze și încă 30 de minute de liniște și pace care ușor-ușor se spulberă în apropierea orei 8:30 când gândurile de lucru încep să îmi dea târcoale și greutatea vinovăției mă apasă, așa că sar din pat în duș și îmi spăl cu spor dinții și mă gândesc care e cea mai scurtă metodă de a prepara un mic dejun gustos și hrănitor. De obicei ideile mele se termină când ajung la punctul M de pe listă – Milkshake! Pe care îl transform în frappuccino ca la Starbucks dacă mi-e poftă de cafea. 
Și trec la treabă, că prima parte a jobului mi-o fac cu ochii-n laptop de acasă. Când dimineața e pe punctul de a se scurge, mă gândesc ce aș putea să mânc ca să nu plec nemâncată și de obicei plec cu stomacul gol, ca să mă întorc mai târziu lihnită :)).
În concluzie, diminețile mele sunt vinovate și pline de gânduri care se învârt în jurul mâncării. Ce viață destrăbălată duc!
La voi cum îs diminețile?

Comments

Oana • August 13, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Miştotică August 14, 2011 - 00:38 Reply

  La unii, dimineaţa începe cu ora 13 😀 .

 2. Oana S. August 14, 2011 - 07:50 Reply

  La mine acum câteva minute a început :)) Vara eu sunt tareee leneşă, dorm cât pot şi cam la 10:00-10:30 (cel târziu) mă ridic din pat în căutare de cafea şi de mâncare. Continuă dimineaţa cu 30 de minute de net şi după… I'm free to go!
  Când e facultate e altă treabă, dimineaţa începe între 6 şi 10, în funcţie de orar. Atunci am alte treburi mai importante pe cap (nu mâncare şi cafea): să nu pierd autobuzul, să mă încalţ înainte să ies pe uşă :))

 3. alicee August 14, 2011 - 08:56 Reply

  La mine diminetile incep tarziu dupa 10, cu urlet de copil, cerut mancare, schimbat, apoi Colgate, tras de par, Garnier pe fata, ma pun la Laptop si incep cu blogurile (prima data le citesc toate din blogroll ce au un articol nou), pun un articol, citesc restul de prieteni si bloguri interesante, 2-3 minute zic hello si pe Facebook si dimineata e gata, incep cu pregatirile pentru masa … etc)

 4. Oana August 14, 2011 - 12:38 Reply

  Mistotica, banuiesc ca si noaptea incepe la fel de tarziu :D.
  Oana, cu incaltatul am si eu probleme cand sunt in graba, sa nu plec in papuci de casa :D.
  Alice, tu chiar ai o dimineata busy :).

 5. salmi August 14, 2011 - 14:31 Reply

  Ai noroc ca poti sa nu te trezesti la prima alarma a tf…eu trebuie sa sar din pat, altfel nu ajung la munca…ma rog, cand muncesc. 😉

  Mersi de preluare. 🙂

 6. Miştotică August 14, 2011 - 16:06 Reply

  Noaptea începe la ora ei prestabilită de apusul soarelui 😛 . Pe mine Moş Ene mă vizitează mai târziu. Cam pe la 3 jumate, 4.

 7. Oana August 15, 2011 - 16:50 Reply

  Salmi, a fost placerea mea sa iau leapsa :). Inainte aveam si eu orar fix si la 6:30 saream ca arsa, deocamdata am orar flexibil, dar niciodata nu se stie.
  Mistotica, in faculta, cand aveam job parti time si eu ma culcam pe la 4 :). Traiam pe total alt fus orar :)).

 8. Amiuţa August 16, 2011 - 06:27 Reply

  Uof, te invidiez… Diminetile mele incep la ora 6. Si "snooze" inseamna inca 5 minute, nu jumatate de ora…
  Mna, asa-i cand lucrezi in corporatie. 😛

 9. Oana August 16, 2011 - 12:33 Reply

  Amiuța, da, dar la ce oră ești free? 😀

Leave a Reply