Oana Kovacs

2

Despre nimic

Acasa.

De vreo 6 luni nu am mai fost acasa de luni pana vineri in intervalul orar 8:30 – 17:30 si e tare ciudat. Si acuma sunt datorita minunatei mele gastrite + a celorlalte chestii care m-au tinut in scaunul din sala de de asteptare al medicului de familie minim 2 ore ca sa nici nu capat macar o amarata de ecografie (asa imi trebe daca nu m-am programat si am tot amanat mersul la control pana am simtit ca nu se mai poate).

Asa ca am stat cuminte si am citit (Dama cu camelii) si acum ma plictisesc cu spor si imi stresez colega de birou pe mes sa imi zica si mie ce e la job :). 

Oricum in ultima vreme am constatat ca sunt o persoana mult mai activa decat ma credeam eu si ca ma plictisesc mult mai putin decat aveam impresia ca ma plictisesc. Jobul ma tine ocupata, timpul trece, ma vad cu fetele, citesc, vad un film (mint, vad Friends), povestesc cu prietenele pe mes, la telefon, ma vad cu Alex, si ma sperii de cat de repede trece timpul.

The only thing missing in this picture is a holiday :). Dar se apropie si asta. Abia astept pentru ca acuma sunt INGROZITOR DE PLICTISITA. Macar am citit pe www.tomatacuscufita.com un post interesant care mi-a dat de gandit si vreau sa revin si eu cu parerea mea pe larg (pentru ca e un subiect foarte interesant si recunosc ca nu ma pot abtine).

Gata ca vorbaraia, am o carte care ma asteapta :).

Comments

Oana • October 7, 2010


Previous Post

Next Post

Comments

  1. salmi October 7, 2010 - 20:53 Reply

    Sanatate multa si intoarcere rapida la job!

  2. Litera 13 October 9, 2010 - 19:35 Reply

    Multumesc mult!
    Deja sunt ok, iau tratament, am fost si la team-building, tot in forta :D.

Leave a Reply