Oana Kovacs

6

De ce ei pot și noi nu?

Dacă ceva mă frustrează rău de tot e că suntem mai proști ca alții și nu știm să promovăm locurile frumoase pe care le avem (nu știm nici să le păstrăm, dar asta-i altă mâncare de pește) și nici nu ne vin idei de atras publicul către țara noastră.
Știu că nu-s prima care se lamentează și nici ultima, nu o fac pentru că e în trend, ci pentru că mi-au picat ochii pe ce au făcut parizienii.
Ca și cum n-ar fi avut deja o grămadă de chestii, acum au ”construit” o iluzie optică uriașă. Mai precis, Francois Abelanet și 90 de grădinari au realizat o grădină efemeră din bucăți de gazon și alei albe care, privită de pe un podium din apropiere arată ca o sferă uriașă de iarbă. ”Jardin Ephemere” se află în fața primăriei din Paris din 24 iunie și va rămâne acolo până în 16 iulie. Eu n-am norocul de a o vedea, dar ar fi super dacă am avea așa ceva în Timișoara, eu una m-aș înghesui ca să o văd :).
Aici este un filmuleț făcut de un turist, foarte bun pentru lămuriri suplimentare, că eu din poză nu reușeam să mă prind cum se poate așa ceva :).
Vă place? Ce chestii deosebite și care nu necesită o căruță de bani s-ar mai putea face oare?

Comments

Oana • July 15, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Manuel July 16, 2011 - 03:41 Reply

  Uite ca asta chiar e tare. Nu am mai pus si eu iluzii pe blog de nu mai stiu cand. La noi trebuie numai sa se gaseasca cine sa faca ceva super tare acre apoi sa prinda in toata lumea. Fara implicarea statutlui care se implica in… alte treburi.

 2. ioanamiroiu July 16, 2011 - 11:17 Reply

  Vaaaai, ce tare e asta, până n-am văzut filmuleţul m-am uitat chiorâş la poză. Chiar nu pricepeam. Un motiv în plus să ajungem la Paris 😀

 3. Oana July 16, 2011 - 14:25 Reply

  Manuel, ce fain ar fi sa avem si noi asa ceva :).
  Ioana, si eu m-am uitat chioras la poza, sa stii :)))).

 4. paispe net July 17, 2011 - 21:12 Reply

  de jmekery … noi.

 5. Margeluta July 18, 2011 - 09:47 Reply

  Super iluzia asta. La noi nu se poate pentru ca nu se vrea!

 6. Oana Sălcudean July 18, 2011 - 18:27 Reply

  Foarte frumos 😀 La noi, dacă n-are firma lu' verişoru' lu' cutărică din parlament de câştigat… de ce să se facă?

Leave a Reply