Oana Kovacs

3

De ce aș avea nevoie de o tabletă?

Păi sincer n-aș avea nevoie de o tabletă, ci de 3! Magic number 3 strikes again, știți voi, ca-n povești 🙂
În primul rând, am nevoie de o tabletă care să mă oprească din strănutat, din tușit, să-mi stopeze nasul uber-curgător de alergică cu state vechi, să-mi întoarcă conjuctivita din loc și dacă se poate, dar cred că deja cer prea mult, să-mi omoare alergia de tot (la praf, la iarbă verde – cea mai penibilă alergie din lume – să nu uitați, și la alte minuni la care subsemnata reacționează, hmmm… strident!). Dacă aș avea această tabletă magică cred că i-aș aduce jertfe și zeului Ra, numa’ să facem să fie bine :)).
În al doilea rând aș avea nevoie de o tabletă dulce și fină de ciocolată, presărată cu alune, dacă vreau să mă energizez sau cu stafide, dacă vreau să mă relaxez. Și consumând tableta mea de fericire în stare pură, să uit de tot ce mă-nconjoară și să mă scald în gustul intens de ciocolată (Vrabia mălai visează, Oana ciocolată!). Probabil o să ziceți că trebuie numai să-mi mișc fizicul până la magazin. NU! Eu visez la o tabletă de ciocolată care să nu se termine niciodată! (M-a făcut mama poetă, ce pot să zic :D). 
Buuuuuuuuuun, cum am zis că 1 nu e număr pentru mine, ci 3, ajungem la tableta care-i cel mai greu de obținut, adică tableta asta. Când am văzut câte știe să facă, m-am speriat – știe chiar să citească ebooks, chestie la care autoarea blogului de față nu crede că se va preta (pentru că are o pasiunea din a mirosi cărțile!), dar la văzul cuvintelor filme și internet, m-a cuprins așa un fior… dacă ar știi să și gătească, mi-aș lua tableta asta drept colegă de cameră :). Acuma, să stau într-o cafenea, așteptând pe cineva, tabletând de zor ca să nu mă plictisesc, n-ar fi rău deloc. Poate (poate am zis!) o să mă și avânt să citesc de pe ea și altceva decât bloguri și news-urile de pe Facebook dacă n-o fi loc de-o carte în geantă. Și pentru că-s harnică, aș răspunde și solicitărilor legate de job de pe ea și probabil aș scăpa de mișto-urile ”Ia verifică-ți și tu mailul de pe telefon, hahahaahahhaahhahahh!” :)).
V-aș fi zis mai multe chestii tehnice, dar cum nu le am cu teoria, numai cu practica, îi las pe cei de la Allview să explice mai multe (btw, nu e prima chestie în care ei implică cititorii – ia vedeți). Noroc cu Blogatu, altfel nu aflam de minunea asta mică, care cu puțin noroc îmi va face viața mai ușoară, doar e cea mai realistă tabletă pe care eu mi-o doresc :).
Ați mai găsit ceva interesant pe site? Cine are tabletă și cum e cu ea? 

Comments

Oana • September 14, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Pato Basil September 14, 2011 - 16:07 Reply

  o tableta de ciocolata daca vrei iti fac eu cadou!

  succes la concurs 🙂

 2. Oana September 14, 2011 - 16:25 Reply

  Pato, ai grija, cand vii prin Timisoara, fara tableta de ciocolata sa nu apari :)).

 3. Pato Basil September 17, 2011 - 20:33 Reply

  s-a notat! vezi ca te caut… 😀

Leave a Reply