Oana Kovacs

doctor-strange-benedict-cumberbatch-timisoara
2

Cumberbatched & Agassized

E cu artă azi. Cumberbatch și Agassi. Film & carte. Despre unul pe scurt și fără talent, și despre alta pe scurt pentru că urmează recenzia.

doctor-strange-benedict-cumberbatch-timisoara & andre-agassi-open-autobiografie-pareri

(surse foto: Benedict Andre – că după așa experiențe e ca și cum am fi prieteni intimi)

Cred că de când s-a deschis Shopping City (adică mallul ”de lângă casă” – vorba vine) am tot fost invitată la evenimente Cinema City, însă abia la mai bine de jumătate de an după mi-am făcut timp și chef să mă duc la film. Ce oameni faini că m-au mai chemat, că eu nu m-aș mai fi chemat pe mine.

Daaaaaaaaaar… de data asta era vorba de un film cu Benedict Cumberbatch și am simțit eu că-i cazul să merg, deși eu la filme cu super eroi NU CALC. Dar, am zis să mă Cumberbatchuiesc și eu, că în ultima vreme am lucrat mult și aveam nevoie de relaxare.

Așa că am mers la Doctor Strange, un film drăguțel și total nerealist (super eroi, d’oh!!!), dar cu câteva faze foarte amuzante și relatable. Ah, și-am călcat prima dată la IMAX, că-n rest nu doar că n-am fost la IMAX (bine că n-am vlog, că ați fi râs și voi de mine ca Alex care m-a atenționat că e aimex nu imax), dar cred că am fost de maxim două ori la film la Shopping City (adică aproape de casă, muahaha!) – iar la unul din filme au fost doi adulți în sală (eu și prietena-nașa mea) și (prea) mulți copii.

De film prea multe nu pot să vă zic, deși la statistica mea de văzut filme – la 80% adorm înainte de jumate, e un mega succes că n-am adormit. Vasăzică, pot concluziona că a fost un film bun, deși mie Cumberbatch mi s-a părut o țără forțat la unele faze, dar nu-s eu critic de film. Știți cum e să vedeți un film la cinema după multe luni încărcate & multe zile de muncă? Faaaaaaaaaaaaaain! Puteau să-mi pună și Duck/Bebe TV și la fel de entuziasmată eram. A fost un succes seara deci, mulțam, Cinema City, mai cheamă-mă că vin! 🙂

Și acum… cartea! Cartea, omul… nu vreau să fac o ciorbă, că de film sigur nu v-ați lămurit voi de la mine dacă e de văzut sau nu, dar cartea, ah! Dacă îmi zicea cineva că voi citi autobiografia unui sportiv cu sufletul la gură aș fi zis că e nebun. Mai ales că vorbim de Agassi, care joacă tenis. Tenis despre care eu știu că e ca ping-pong-ul, dar cu rachete și cu mingi verzi și pe teren, nu pe masă. Deci… educată rău mi-s!

Dar atâtaaaaaaaaaaaa de mult mi-a plăcut – nu vă zic toate detaliile că demult am promis că fac recenzii la cărțile de 5 stele, da?! Deci, atâta de mult, că mă consider Agassized! 🙂 Am dat like paginii lui de Facebook, am citit știri cu noutăți cu și despre el, îi urmăresc activitatea. Poate chiar o să ajung să mă uit la tenis cândva. Nu acum că nu am televizor și nici bani de așa ceva că am alte cheltuieli. Și tot cu nasul în cărți ajung și cu tv în casă, been there, done that, așa că nu e grabă. Dar văd întregul concept de tenis cu alți ochi. Și cel de celebritate.

Gataaaaaaaaa. O să vină o recenzie.

Oana, over and out, Cumberbatched and Agassized.

Comments

Oana • November 7, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Bunico-nașa November 7, 2016 - 19:18 Reply

    Ai uitat sa mentionezi ca ne-au aprins luminile ca noi ne uitam in continuare la “make off” :))

    • Oana November 8, 2016 - 21:44 Reply

      Ha, ha, ha, da!!! :)))

Leave a Reply