Oana Kovacs

5

Cum se fac calculele corect

 

Probabil o să vă întrebați ce-i și cu titlul ăsta, dar vă explic imediat. Articolul de ieri al Andreei m-a cam dat peste cap. Și m-am tot sucit și răsucit pe lângă laptop, am citit și recitit articolul, m-am hotărât să donez, așteptam niște bani, am închis tot, apoi am redeschis și surpriză… cred că s-a transmis foiala mea pentru că pe mail aveam un mesaj de la Alina, care mi-a scris din partea Copii Suflete Speranțe. Nu ca să-mi ceară bani, cum poate vă imaginați, ci pentru ceva mai practic, ce oricum aveam de gând să fac. Și din mailul ei am aflat că asociația aceasta, care-i ajută pe copiii cu probleme neuro-motorii a demarat o campanie incredibilă, totul pornind de la părinții a doar 3 copilași. Ei fiind cei care au făcut calculele de care vă spuneam în titlu.

Problema se pune așa: printr-un efort mare, dar comun, se pot ajuta mai mult decât cei 3 copii ai lor. Dacă se strâng 50.000 de donații de 20 de dolari fiecare, vor fi bani suficienți pentru a se construi un centru pentru recuperarea și reabilitarea copiilor cu probleme de acest gen. Mai mult de atât, fiecare donator a minim 99 de lei primește un tricou cu un număr unic de la 1 la 50.000 drept cadou, ca mulțumire pentru implicarea lui în campanie. Mai multe despre campanie citiți chiar pe site-ul oficial al asociației.

sursă foto

Eu vreau să donez. Eu am donat! Și din câte am înțeles mă încadrez în primii 400 de donatori abia! 🙁 Trist, pentru că eu aș vrea să rezolvăm ”ecuația” cât mai repede. A fost prima tranzacție făcută cu un card nou și mă bucur că nu l-am inaugurat cu shopping. Am constatat că se donează super ușor, exact cum se procedează pentru a cumpăra ceva de pe net, doar cu datele de pe card. Simplu și comod. Am dorit să fac asta de când am văzut prima dată pe site-ul Andreei despre ce e vorba. Ce ziceți, îi ajutăm pe copiii ăștia mai puțin norocoși ca noi, cei care avem norocul de a pierde timp prețios pe net? Dacă donați și primiți tricou, faceți-vă o poză în el să facem o galerie frumoasă!

 

Comments

Oana • November 15, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Cati si Raisa November 15, 2012 - 16:45 Reply

  Draga Oana, multumesc pentru aceste cuvinte si mai ales pentru donatie! In inima noastra nu poate fi decat bucurie in prezenta unor astfel de gesturi!
  Multa sanatate iti dorim!

  • Oana November 15, 2012 - 18:01 Reply

   Multa sanatate si voua! Si tuturor copiilor.

 2. aA November 16, 2012 - 13:13 Reply

  cum facem sa donez si eu? eu n-am chestii din astea electronice, sunt demodata stiu. n-ai cumva drum pe la mine la magazin?

  • Oana November 16, 2012 - 14:27 Reply

   Anca, ai vreun card cu care sa poti face plati online? Asta e tot ce ai nevoie :).

 3. Una bună, una rea | Oana Kovacs

Leave a Reply