Oana Kovacs

11

Cum s-a sfârșit aventura mea cu Fan Courier

Zilele trecute vă povesteam ce experiență neplăcută am avut cu Fan Courier, fază care m-a enervat cumplit și m-a făcut să trimit o mică plângere la OPC Timiș.
Well, se pare că OPC Timiș își face treaba (chit că eu personal nu am fost anunțată nici măcar printr-un mail scurt că mi s-a luat în considerare plângerea) și astfel am fost sunată joi (la 6 zile de la trimiterea plângerii) de un domn de la Fan Courier Cluj, destinația coletului meu. Și-a cerut scuze pentru cele întâmplate, mi-a spus că a fost contactat de OPC și trebuie să afle care sunt nemulțumirile mele. I-am spus și lui exact ce s-a întâmplat și m-a întrebat care sunt pretențiile mele. Nu mă cred în America să falimentez vreo companie așa că am cerut să primesc livrarea aceasta gratuită sau următoarea, subliniind totuși că din punctul meu de vedere nu va exista următoarea. Așa că ieri am fost contactată de băiatul de la Fan Courier care ridicase coletul și mi-am primit banii împreună cu un proces verbal care a ajuns și la OPC :D.
Mulțumesc, OPC! 🙂
Cred că dacă toată lumea ar pune așa probleme când primește servicii de rahat, firmele ar avea mai mult respect față de clienți.
Și căutând eu așa pe internet, am aflat de la www.oradetimis.ro că 15 martie este Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor :).
Voi ați avut de-a face cu OPC-ul? Cum reacționați când vi se oferă servicii proaste?

Comments

Oana • September 3, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Oana S. September 4, 2011 - 07:21 Reply

  Am avut aventuri cu OPC şi RDS :)) când ai mei au făcut un contract pentru TV cu RDS şi doar puricii de pe ecran s-au văzut 2 luni. Asta fiindcă ei încheiau contracte şi servicii despre a căror valabilitate urmau să se asigure peste vreo jumătate de an.

 2. ioanamiroiu September 4, 2011 - 09:09 Reply

  Mă bucur că ai rezolvat-o, e bine să se obişnuiască şi prestatorii de servicii că preferăm să primim chestia pentru am plătit.
  Eu n-am avut nevoie de OPC până acum, dar n-o să mă sfiesc să apelez la ei dacă se va întâmpla.

 3. a-z September 4, 2011 - 14:17 Reply

  doar simbolica si de nedorit "cererea asta de scuze a lor". tu-i platisei sa-ti duca acel colet unde trebuia si cand trebuia si atat, nu sa te enerveze ca ajunge tarziu, caci strica totul si nici unii si altii din firma sa vorbeasca vrute si negandite dar permise in voda's land!
  n-am avur si eu acelasi noroc de operativitate al opc-ului si venea in urma cu vreo 5 ani, in apropiere de mos craciun, urma sa trebuiasca sa achit o contravaloare a unui cont deschis si de a carui existenta nu am fost anuntat de cel care l-a cerut in numele meu!!! ca bun crestin, sau civil prostit de un sistem de hotii legale, m-am enervat putin de situatie, le-am achitat datoria, dupa ce am vazut ca nu ma apara nimeni, iar ca fundamentare a unei inceperi in instanta a contracararii acelei situatii, iroseam bani si alte resurse mult mai mari, de a caror finalitate nu puteam fi deloc sigur, doar e ro!

 4. Oana September 4, 2011 - 14:56 Reply

  Oana, astia de la RDS tot timpul fac minuni. Mie cum imi fac figuri, cum ii sun. Vreau sa ii tin in forma :)).
  Ioana, asta imi doresc si eu, sa le intre la cap ca nu platim aiurea.
  a-z, naspa cu opc.

 5. paispe net September 5, 2011 - 07:34 Reply

  Eu n-am avut aventuri cu FAN Curier dar am avut cu OPC-ul, ala din Bucuresti. Am gasit o chifla de Carfur cu un surub in ea, i-am sunat si mi-au recomandat politicos sa ma duc inapoi sa-mi returneze Carfuru banii pe punga de chifle.
  Si dintii cine mi-i returna daca muscam?

 6. Oana September 5, 2011 - 11:59 Reply

  Paispe, eu stiu ca regula e sa faci reclamatie la firma cu pricina, sa iei numar de inregistrare si apoi sa faci reclamatie la OPC si sa specifici nr. de inregistrare. Se dau amenzi destul de nasoale :).

 7. Margeluta September 5, 2011 - 12:31 Reply

  Ce prompti au fost! Mai rar asa ceva! 🙂 E bine ca ai rezolvat-o!

 8. Oana September 5, 2011 - 12:59 Reply

  Din cate am aflat eu de la persoana care au avut de-a face cu sistemul, au cam luat amenda deci au fost nevoiti sa rezolve frumos cu mine :).

 9. paispe net September 5, 2011 - 15:05 Reply

  Se poate. Dupa mersul anchetei(care a inceput evident cu un cascat, urmat de tonul grav) cu putin noroc o luam chiar eu :))

 10. Ioana February 26, 2016 - 18:44 Reply

  Buna, tocmai ma pregatesc si eu sa fac o reclamatie Fan Curierului din Timisoara care nu binevoieste sa-mi aduce coletul de vreo luna (cred ca am avut prea multa rabdare cu ei). Se pot trimite si electronic reclamatiile sau e nevoie sa fie depuse la sediu ?

  • Oana March 1, 2016 - 13:59 Reply

   Online 🙂
   Primesti si raspuns automat de la platforma, foarte fain e.

Leave a Reply