Oana Kovacs

18

Cum a fost la Timișoara noastră

Well, în primul rând, nu mai știu să zic a cui e Timișoara – a noastră, a voastră, a lor, adevărul e că Timișoara este a tuturor :).
Că tot m-am simțim ca acasă, o să și vorbesc ca acasă – o fost fain! Fain, fain, fain! Dacă trec peste partea în care am plecat de acasă fix la ora întâlnirii, m-am întors după umbrelă și mi-am plâns de milă că eu n-am aparat foto, pot să trec direct la partea în care am cunoscut o grămadă de oameni (mulți, pe bune!), am aflat o grămadă de informații noi despre oraș și am văzut un pom în centru, care cică tot acolo e din 89 încoace, dar atenția mea pierdută-n spațiu nu l-a remarcat până sâmbătă la ora 9:23 și 17 secunde.
Deci, am plecat din centru, per pedes, pe la 8 spre Unirii unde am mers printr-o ploaie ”cu găleata” (showers, zicea Adriana că zicea Yahoo, deci dușuri comune, fie vorba-ntre noi) la Memorialul Revoluției și am văzut un film foarte interesant și dureros despre revoluție + că am aflat chestii noi despre monumentele dedicate evenimentului. Când am plecat am ținut morțis să întreb care-i cea mai tânără victimă în viață, moment în care mulțimea s-a amuzat (da, eu eram aia), dar eu m-am uitat în dexonline și cică n-aș fi zis chiar așa o mare prostie :). După partea cu dușul de dimineață, am cărat ditamai umbrela roșie după mine toată ziua…
Am văzut mai departe Lenau, Biserica Sârbească, Unirii, Bastionul și am luat-o în jos spre Fabric, Biserica Millenium și Fabrica de Bere unde am băut o bere rece și am socializat cu (cred eu) singurii non bloggeri de la eveniment :).
De la Fabrica de Bere am plecat cu primul tramvai electric (nu glumesc) spre Bălcescu ca să aflăm câte ceva despre zona respectivă – Elisabetin și apoi spre Iosefin, de unde am mers încetișor spre Porto Arte să mai stăm la o discuție înainte de Șag.
Încă mă dor călcâiele, dar m-aș mai duce odată, cred că partea mea favorită a fost cu tramvaiul, cel mai frumos tramvai EVĂR.
Așșșșșșșșșșșșșșșșșșșșșșșșșa, să trecem la partea a doua. 
Leșinată cum eram am venit acasă și m-am culcat, pe principiul ”sigur nu merge lumea așa repede la Șag” – wrong! Dupa vreo 45 de minute de somn mă sună Adriana că în 15 minute ei îs la Profi (ea cu Richie) și nu știți ce reacție am avut – primele 5 minute le-am petrecut așa – 3 gândindu-mă dacă am visat și două fâcând un calcul dacă aș putea să mai dorm 10 minute. No… am sărit în duș, în haine și în papuci și tot am întârziat 10 minute așa că mulțumesc, Richie, că m-ai cules din proximitatea căminului meu. În mașină m-a lămurit Adriana ce-i cu nasul meu care mă făcea să semăn cu o rudă tânără și umană a lui Rudolf – m-am bronzat, DOAR pe nas! :))
La party am asistat la câteva încercări interesante, aș zice, de planking, la o discuție… hmmmm, dinamică (he, he) și cu voci ridicate despre sex anal, am ascultat apoi muzică live (”de hipsteri boemi”) & am trecut apoi înăuntru unde m-am infiltrat în echipa de mimă a Tomatei, unde am constatat că mi-am pierdut darul și talentul de a mima și că am nevoie să fac asta mai des. Măcar mă laud că am ghicit ”insurgenți”. Mi-a plăcut partea de mimă a ”cneazului” – epic! La ora 3 am terminat și cu campionatul de mimă și am plecat acasă după o zi plină și faină.
Înainte să uit, thanks Cristina și Nebu pentru invitație, mi-a plăcut, mai vreau! 🙂 
The end!
P.S. Completări, anyone? 
P.S. 2 – poze frumoase și reușite la Iubesc fotografia, adică acolo de unde am luat și eu poza 🙂 (merci anticipat Raimondo).

Comments

Oana • August 1, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Raimondo-Mario Rupp August 1, 2011 - 15:44 Reply

  Cu placere Oana! A fost o zi faina si cum spuneai, am cunoscut multi (pe care acum, am ajuns pe unii sa-i taguiesc gresit). Ma bucur ca v-am cunoscut mai bine (pe tine si pe Adriana) la o TERAPIA … ce draguutz! 🙂 [pt o mica greseala, am sters primul comment, dar l-am rezolvat acu]

 2. Oana August 1, 2011 - 15:51 Reply

  Și mie mi-a făcut mare plăcere. Sper să avem parte de astfel de întâlniri mai des.

 3. cojia August 1, 2011 - 15:58 Reply

  ce tare. data viitoare sa iti iei si rudele :))

 4. adizzy August 1, 2011 - 17:41 Reply

  cred ca am un nou nickname pentru tine >:)
  dar da a fost fain.

 5. Oana August 1, 2011 - 18:25 Reply

  Auzi, tu, Coajă, data viitoare te iau. Poate-ți faci și blog :).
  Adriana, care, care? 😀

 6. Oana August 1, 2011 - 18:25 Reply

  Adriana… adică ”Cum?”.

 7. adizzy August 1, 2011 - 18:27 Reply

  incepe cu Rudolph :p

 8. Oana August 1, 2011 - 18:38 Reply

  :))

 9. mariusrusu August 1, 2011 - 21:26 Reply

  Vroiam doar să-ți amintesc ce cuvinte faine, ușoare și "mimabile" v-am dat noi, pe când voi… cneaz??? 🙂

 10. Oana August 1, 2011 - 21:39 Reply

  Dar BREȘĂ? This is not normal :))).

 11. Bungust August 2, 2011 - 08:10 Reply

  Ma faci sa-mi para si mai rau ca nu v-am dat de mimat un Mac. :)))

 12. Oana August 2, 2011 - 09:14 Reply

  No… data viitoare vin cu listă la mine. Am zis! :)))

 13. paispe net August 3, 2011 - 14:20 Reply

  Cu intamplarile tale poti sa scrii o carte … desi era mai misto daca puneai si tu pe blog: filmulete funea, manele :))

  Offtopic poate e un bun binevoitor care te citeste: cum pot sa nenorocesc o imbecila de masina din parcare? Cred ca i s-a stricat alarma sau cevaq si la fiecare 6o de secunde fix scoate cate un tiuit care ma patineaza pe creier.

 14. paispe net August 3, 2011 - 14:21 Reply

  bun binevoitor" asta e o dovada ca m-a tampit de cap

 15. Oana August 3, 2011 - 14:37 Reply

  Paispe, dacă vezi manele pe blogul ăsta, înseamnă că cineva m-a răpit și a pus stăpânire aici :D. Cu mașina nu știu, am și eu din-astea în zonă și îs groaznice, mai ales noaptea…

 16. paispe net August 3, 2011 - 19:17 Reply

  @ Oana: Nu ma indoiesc ca n-ai putea fi rapita dar mai bine nu. Am cateva locuri pe net neatinse de tot felul de (ma abtin) si sper sa ramana asa sa am ce citi 😛

 17. Eu cu cine votez? | Oana Kovacs
 18. paris turda prin timisoara | Oana Kovacs

Leave a Reply