Oana Kovacs

2

Cum a fost la Social Media Summit

Fain. Fain, fain, fain. Fain de tot. Păcat că n-am ajuns și anul trecut, la prima ediție.
Dar să o iau frumos și pe rând. Adriana mi-a atras atenția să nu întârzii așa că mi-am propus să mă trezesc la 8 jumate și să fiu gata la 9 ca să nu ratez iar ora intâlnirii noastre; well, eu m-am trezit la 8 și evident mi-au trebuit 44 de minute să fiu gata așa că la 8:44 eram buimacă și nu înțelegeam ce se întâmplă și de ce am reușit să fiu gata cu 15 minute înainte când pregătirea mi-a luat 15 minute peste timpul estimat. Pentru că nu am fost atentă la ceas, mic dejunul meu copios a constat în două pahare mari de Cola așa că am zburat spre centru. Chiar și cu plecatul meu la ora potrivită, tot am reușit să o comit.
Anyhow, am ajuns întregi la Hotel Timișoara unde întregistrarea pentru Social Media Summit se făcea până la 10. Ne-am găsit locuri, am nimerit cu Tomata și Dojo și când Marta Ușurelu (deci nu Maria Ursulețu, da???) a deschis conferința ”Tendințe în Social Media” pe post de moderator, am luat aminte. Au urmat Oltea Zambori, Andrei Crivăț, Ovi Sîrb și Cristina, a cărei prezentare mi-a plăcut cel mai mult, pentru că eu îs fan cifre :). 
După o scurtă pauză de cafea, a început conferința ”Social Media pentru companii” moderată de Cristian Manafu cu Tiberiu Mercurian, Bobby Voicu, Georgiana Gheorghe, Bogdana Butnar și Laurențiu Dumitrescu pe post de speakeri. Mi-a plăcut tare mult Bogdana Butnar, a avut de zis chestii interesante într-o manieră fresh și funny, cred că eram în stare să o ascult toată ziua în ritmul ăla :).
După a doua conferință am avut pauză de masă, timp de chillin`, țigări (pentru fumători), plimbări și alte treburi și a urmat conferința nr. 3, care mie mi s-a părut cea mai interesantă dintre toate – ”Cum lucrează bloggerii cu brandurile”, minunat moderată de Victor Kapra alături de speakerii Cristian China Birta, Costin Cocioabă și Sebastian Bârgău. Aici chiar nu pot să zic ce mi-a plăcut mai mult – Chinezu a fost funny și a vorbit direct, Costin a avut o prezentare foarte interesantă și Visurât a fost total diferit față de ce mă așteptam să văd și mi-a lăsat o impresie foarte plăcută. 
Alături de mine au fost, după cum am spus (aliniate :D) – Adriana, Andreea aka Tomata cu scufiță și Ramona Iftode. Fetele au fost harnice și au ținut în permanență publicul lor la curent cu ce se întâmplă – pe Twitter, Facebook și bloguri, autoarea inepțiilor a stat cuminte și a ascultat :D.
Datorită organizatorilor de la revista Biz, sponsorilor Staropramen și Danone și partenerilor Digital Star și Pepsico am avut și eu norocul să particip la eveniment anul ăsta, sper să fiu prezentă și anul viitor și să fie la fel de fabulos ca azi.
Ăsta e ”review-ul” meu, gen proces verbal, cum ar zice fostul meu învățător, nu am intrat eu în detalii despre prezentări pentru că acestea vor apărea cu siguranță online și vor fi mult mai clare decât aș putea eu să descriu.
P.S. Poze n-am făcut, că m-am luat cu ascultatul și am uitat. Așa că odată ajunsă acasă mi-am pozat ecusonul :). 

Comments

Oana • October 12, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Monica October 12, 2011 - 17:31 Reply

    sa ti tii ecunsonul amintire:)
    vei zambi peste ani:)

  2. Oana October 12, 2011 - 17:37 Reply

    Monica, il tin, iti dai seama. AM doua cutii de amintiri, acolo va ajunge si asta. Deocamdata e agatat la vedere si acolo ramane ceva timp ca ma face sa zambesc si acuma :).

Leave a Reply