Oana Kovacs

6

“Crimă pe terenul de golf” de Agatha Christie

Nu e asta ultima carte terminată de mine, dar e cea mai light și cum e abia a treia zi a anului și I was an early bird, adică la 6 încă nu dormeam, și prin asta nu insinuez deloc că m-am trezit de dimineață, e mai sigur să stau on safe grounds cu Agatha Christie.
Deja nu mai știu a câta carte a ei pe care o citesc e asta, în orice caz e atâta de light că mi-a luat maxim două ore și a fost un fel de răsplată pentru că am terminat ”Middlesex”, care era mult mai lungă (și mai faină, o să vă zic zilele viitoare).
Deci, stop beating around the bush, Oana and focus. Christie e clar strălucită la îmbârligături, în romanul ăsta, crima se leagă de un teren de golf în construcție. Victima e un bărbat bogat care în final se dovedește a nu fi cine pretindea a fi, iar criminalul e o ființă aparent inocentă, iubitoare și plină de dragoste. Și ca să fie intriga și mai mare, mai avem două personaje care se dau drept criminal din dragoste. Enigma e dezlegată de micul belgian bățos Poirot, care ajunge la locul crimei pentru că fusese chemat de victimă, știind că e în pericol. Well, până ajunge mustăciosul, crima are loc și nu mai ajută victima să scape de pericol, ci să fie găsit criminalul.
Nu știu cât ați înțeles din explicațiile mele. E plină de twisturi cartea, foarte, foarte faină. O lectură numai bună pentru început de an, relaxantă și fără bătăi de cap.

Comments

Oana • January 3, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Bloooo January 3, 2012 - 13:38 Reply

  Ioi, eu am avut o perioada in care eram absolut obsedata de cartile ei. Obsedata! 🙂

 2. hapi2233 January 3, 2012 - 19:10 Reply

  Ce inseamna ca e "atat de light"? E subtire sau citesti tu repede din cauza ca e foarte usurica – ma refer la exprimarea autoarei

 3. hapi2233 January 3, 2012 - 19:11 Reply

  Daca iti place Agatha o sa-ti placa eventual si Dan Brown si Somerset M.

 4. Oana January 3, 2012 - 19:46 Reply

  Bloooo, inteleg pefect de ce :).
  Hapi, e si, si. Si subtire, are cam 250 de pagini si se si citeste ultra rapid, e o carte usurica. Acuma citesc de Dan Brown – The Da Vinci Code.

 5. Alle. January 5, 2012 - 14:23 Reply

  Ahh te iubesc, si eu sunt in Christie-mode :)) Am s-o caut, dar deocamdata mai am vreo 3 carti de ea, pe care trebuie sa le citesc 😀

 6. Oana January 5, 2012 - 16:26 Reply

  Hi, hi, eu mai am doua deocamdata :).

Leave a Reply