Oana Kovacs

4

Eu și copilul meu

Dacă ieri v-am povestit de Praga și pe blogul meu și pe al Andreei și v-am și invitat să povestim despre Barcelona, am zis că azi e cazul să ne relaxăm un pic, că mâine vreau să revin cu povești din ultima mea călătorie. Era cât pe ce să nu existe postarea asta, dar m-a amuzat așa tare că am zis că n-o pot ține numai pentru mine (întâmplarea).

Imediat o să înțelegeți că titlul are sens, dar vă mai las puțin așa ca să vedeți cam cât de confuză am fost și eu. Sâmbătă eram la un botez și-am intrat de pe telefon să-mi verific mailul pentru că trebuia să rezolv urgent plata apartamentului în care vom sta în vacanță. Și văzând că am mai multe mailuri, le-am luat pe rând, ca să ajung inclusiv la unul cu o propunere de colaborare. Doar că mailul începea așa: Salut Oana, ești însărcinată? :))

Mno… din câte știu eu, nu. Dar se vede treaba că și cu sarcinile astea nu mai e cum a fost, acum află agenția de PR înaintea bloggeriței că-i cozonacul în cuptor. Și mai fain a fost când am văzut că trebuia să răspund la mail ca să ocup unul din cele 10 locuri disponibile pentru a testa produse Mustela. Și să menționez luna de sarcină.

propunere-colaborare-blog-testare-mustela

Beautyroom sau Mediaholic, mulțumesc pentru atenția acordată. Și din partea copilului imaginar mulțumesc tot eu, că el e mic și nu știe. Am scris și despre Mustela, chiar și fără produse, da? Nu-i good, nici bad PR, dar amuzant PR sigur e. 🙂

Comments

Oana • June 11, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Kadia June 11, 2013 - 16:45 Reply

  Asta este o lipsa crasa de interes pentru slujba, adica nu pot afla de pe forumuri sau fb care-s bloggeritele gravide? Eu stiam ca pentru PR este extrem de important cum iti alegi grupul tinta si nu merita sa arunci cu testere in populatie pentru ca depui mai mult efort decat primesti rezultate.
  Dar tu esti fata buna si le faci treaba, anuntand potentialele blogerite gravide doritoare de testere sa se anunte aici, la tine pe blog si sa-si ia domnisoara care a trimis e-mailul cateva notite pentru urmatoarea runda de test 😀

  • Oana June 11, 2013 - 17:06 Reply

   Pai poate vad acum viitoarele mamici mailul si abordeaza firma.

 2. Andreea D. June 11, 2013 - 17:02 Reply

  Hahaha, au aflat ei ceva ce tu nu stii?
  Daca arunci un ochi pe aici nu prea se aud gungureli de copil.

  • Oana June 11, 2013 - 22:16 Reply

   Poate stiu altii mai bine ca mine. :))

Leave a Reply