Oana Kovacs

Joburi-stupide
1

Joburi şi joburi

Joburi-stupide

Sursa foto

Ieri noapte s-a facut dimineata cu o senzatie oribila de rau, de “mother of all dragons” & de “nu ma supara ca scuip flacari pe tine”.

Asa ca la ora 8 dimineata INCA nu dormeam, si… ce face omul cand nu doarme pentru ca ii e rau? Citeste, gateste, face curatenie, lucruri utile?

Evident ca nu! Sta pe Facebook. Si uite asa, am mai aflat si eu de una-alta, treburi cu care nu eram la curent pana acum. De exemplu, am vazut la cineva ca are drept job “consilier in trezire spirituala”.

A trebuit sa citesc de trei ori ca am zis ca flacarile pe care corpul meu le produce imi joaca feste, dar chiar asa scria… “consilier in trezire spirituala”. Si dupa continutul timeline-ului persoanei respective, chiar pare ca isi ia jobul in serios. Adica era o varza de citate de spiritualitate, ortodoxism, “eatpraylove-isme”, chestii de mindfulness & diverse citate din Budha acolo tipice oamenilor care brusc devin spiritisti si ii fac si pe altii. Spiriuali, pardon. V-am avertizat ca nu-s bas ok si mai si scriu de pe mobil. De pe unul ieftin ca si io am principii si ma gandesc la suflet, nu la materie, na! 😛

Dar revenind la jobul minune, ma intreb daca am atitudinea de “ptiu, maica” pe care o aveau si altii cand auzeau ca eu sunt specialist SEO sau analist ESG. Daca sunt rea sau realista. Si ma mai intreb care-s treptele de cariera atunci cand esti “consilier in trezire spirituala”. Unde te duci mai departe? Devii “saman in trezire spirituala”? “Vraci in trezire spirituala”? Apoi “mare zeu in trezire spirituala”? Dau cum merg chestiile astea?

Ma intreb si eu cum functioneaza treburile astea ca poate ma gandesc la o schimbare de cariera daca ma consiliaza spiritual cineva asa cum trebuie. :))

 

Semneaza: Oana, analist ESG, copywriter, sef la ea acasa & “mother of all dragons” cand nevoia o cere.

Comments

Oana • December 6, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Ana Musat December 20, 2016 - 20:58 Reply

    :)) am vazut si eu denumiri de astfel de job-uri, dar mereu am zis ca is puse la misto, ca alea gen CEO la Facebook si la profil o poza cu un cocalar. 😀

Leave a Reply