Oana Kovacs

2

Ce au în comun LinkedIn și Alexandru Lăpușneanul

linkedin-cu-fortaȘtiți deja că am un mic mare pitic în ceea ce privește postările de pe LinkedIn, mă rog, conținutul care se plimbă agale pe acolo. Dacă săptămânile trecute îmi venea să bat utilizatorii, zilele astea mi-am dorit să dau de pământ cu sistemul.

Să vă explic: săptămâna trecută îmi trimite invitație de conectare/împrietenire/uatevăr un băiat. Noroc că aveam nume de băiat, să-i zicem Costică Popescu, pentru că altfel (și aici urmează partea prin care îmi asigur biletul în iad) aș fi putut să jur că Fecioara Maria în persoană vrea să mă endorseze pe LinkedIn. De ce? Pentru că Costică (știu!) Georgică nu avea o poză cu moaca sa, frumoasă, urâtă, cum o fi, ci dăduse și el upload la o icoană cu Maica Domnului. Aia o avut omu’ salvat prin computer, aia o pus.

În fine, îi dau ignore, pe motiv că nu mă pun să discut pe LinkedIn cu unu’ care se crede aproape Dumnezeu, dar după două zile, alt mail, altă invitație, același Costică Popescu. Folosesc butonul ignore din nou și-mi văd de viața mea. Și pe ce-mi pică mie ochii după doar câteva ore?

Am vrut, n-am vrut, sistemul m-a împrietenit cu Costică Popescu, Sfânta Fecioară wannabe, că-mi apărea pe timeline ce învârtea el/ea pe rețeaua de socializare profesională (acolo unde oamenii au icoane la avatar, no!).

Acuma sper că v-ați prins ce-are LinkedIn în comun cu Alexandru Lăpușneanul. Am pretenții de la voi. 🙂

Comments

Oana • July 29, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. roșu vertical July 29, 2014 - 09:36 Reply

  Eu de legatura m-am prins, da’ nu prea ma prind ce e LinkedIn. Adica na, o idee am, ca nu-s de ieri, de azi, mi-au trimis si mie oameni cereri de imprietenire, ba LinkedIn insusi s-a apucat la un moment dat sa imi scrie, desi eu nu-mi facusem cont vreodata.
  Dupa mintea mea, cind am intrat eu mai demult sa vad ce si cum pe cite-un profil, era un fel de CV online. Intre timp s-a facut retea de socializare sau asa a fost tot timpul? A adus vreodata cuiva vreun beneficiu in materie de job? Sint curioasa…

  • Oana July 29, 2014 - 10:08 Reply

   Legatura era ca si LinkedIn se impune tot ca Lapusneanu (vrei, nu vrei, nu conteaza). :))
   LinkedIn e o retea profesionala, iti faci CV acolo, gasesti content legat de ceea ce te intereseaza pe plan profesional, poti promi “endorsements” si recomandari etc. Din punctul meu de vedere e fain si util, eu m-am ales cu mai multe colaborari asa, ce ma enerveaza in schimb e ca e foarte poluat si multa lume incepe sa il confunde cu hi5 si posteaza toate rahaturile.

Leave a Reply