Oana Kovacs

Coana Anca față cu linia de tramvai

Aceasta este o întâmplare al cărei martor am fost și pentru scrierea căreia am aprobarea scrisă a personajului principal – Anca Bloodie Spătariu.

Se face că în urmă cu vreo lună jumate, eu și coana Anca, dar și alții faimoși bunăoară pe acest blog, am mers la Panic Room, la Prison Break. Și-am fost închiși într-o celulă din care am evadat teferi și-apoi am plecat care încotro.

Țineți minte cuvântul teferi, vă rog, căci după ce-am asudat o oră la pârnaie am plecat bine merci de-acolo. Și eu cu stimabila sus menționată aveam de traversat o linie de tramvai în drumul nostru. Această linie de tramvai era însoțită de-o zebră, dar noi am zis că nu ne batem capul, o luăm ca vaca prin lucernă și scurtăm suferința unei plimbări prin frig.

Zis și făcut, am dat să traversăm liniile, linii care au pe lângă ele niște ”jumătăți de bilă” – habar nu am care e denumirea științifică, dar pun o poză șterpelită de la Laura Sava înspre lămurirea domniilor voastre (jumătățile alea de mingi de asfalt – le vedeți, da?).

Panic Room

Și coanei Anca, care a fost leader of the pack când cu evadarea, i-au venit de hac liniile, făcând-o aproape să muște dintr-o jumate de bilă de-asta, că s-a răsturnat cu grație cât e ea de lungă pe linii, cât sunt ele de late.

Și eu, ca o prietenă bună ce sunt, m-am uitat să văd dacă vine tramvaiul. Face sens, nu?

Altfel cum aș fi putut râde liniștită? 🙂

Comments

Oana • December 28, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply