Oana Kovacs

4

Click, Click, Cancan, sărutul tău cine dorește aripi picante?

După ce am reușit să trec peste prostia aia colosală și fenomenală exprimată în grade mai puține decât o pălincă de calitate, m-am lovit de alta, că așa-i în viață, nu asculți doar Teo Milea și Bach, te mai plimbi și pe stradă și mai auzi și pe la alții în mașină diverse.

Eu m-am șocat când am auzit de autobronzantul Corinei. Adică am crezut că îi o glumă proastă, o ironie fină, ceva. Dar nu, opera asta de artă muzicală e ceva… serios! Probabil pe principiul dacă furi de la mai mulți nu e plagiat a mers și textierul echipa de compozitori (vezi explicația mai jos) a acestei suave și duioase compoziții muzicale de mare clasă.

corina-autobronzantsursă foto

Să luăm aceste serafice versuri la puricat, deci:

Intru-n club cu fetele
Paparazzi, camere
Click, Click, Cancan
Ne-am facut temele

Repede, repede, ce să scriem, de unde să ne inspirăm? Nu luăm DEXul de pe raft că e gros, rușii e grei și ei, literatura română sucks, Click, Cancan, ah, gata!!! Punem un vers cu Click, Click, Cancan, că sună ca atunci când dai la nuntă cu lingura-n farfurie când termini supa cu tăiței (inevitabil) de casă.

Ca doar tu-mi dai
Tu imi dai aripi ca un energizant

Dacă ne-am inspirat din tabloide, ia să ne uităm și pe fițuica pe care am curățat cartofii. Ofertă la energizant, primești aripi la pachet. Bineeeeeeeeeeeeeeeeee! Și-așa e cunoscut conceptul de la Red Bull, așa că numa’ bine, oamenii se vor regăsi în povestea cântecului.

Sarutul tau pe pielea mea, autobronzant
Langa tine stralucesc ca un diamant
Sarutul tau pe pielea mea, pe pielea mea

Nu pot să-mi închipui ce a gândit scriitorul aici. Pur și simplu mintea mea nu poate coborî în abisul imaginației sale pentru a vedea conexiunea fără de tăgadă (cuvântul ăsta l-am pus și eu ca să impresionez, nu mă pot lăsa mai prejos, abia așteptam ocazia să-l folosesc undeva) dintre sărut și autobronzant. Sigur e licență poetică și mintea mea limitată n-o cuprinde. Mă cheamă Kovacs, nu înțeleg finețuri din-astea ale limbii române.

Am pornit motoarele
Se aprind reflectoarele

Ia să vedem ce le place la pisi? Să fie în lumina reflectoarelor! Și-n BMW-uri! Gata, motoare, reflectoare, rimă are, neeeeeeeeeeeext!

Bass, dans, sete

O alăturare de cuvinte, ceva să pară profund. 

Ghici ce? Da-mi ceva rece
Fierbinte tare

Pentru că logică și pentru că muzică de căcat. Simt că și F Charm a fost un model de urmat pentru Corina.

later edit: am simțit greșit, e o echipă. A fost nevoie de 3 (TREI, holy fuck,  T R E I) oameni ca să scrie acest text!!! Nu pot să cred! Nu știu dacă să râd sau să mă întreb ce se întâmplă cu tineretul de azi sau să mă întreb ce rahat citesc ăștia trei oameni ca să scrie așa ceva! Pe bune, și dacă citetești ambalajul la detergent când stai pe budă în intimitatea casei tale poți mai mult! Singur, nu în echipă de trei ca să verși asemenea inepții pe care să le asculte o șleahtă de minori cu Guță și Corina ca modele în viață.

Și ca să nu credeți că am visat eu toate astea, vă poftesc să ascultați:

P. S. N-am nimic de comentat de clip, că nu m-am uitat la el, but still, am urechi (rănite, dar se refac ele), nici de muzică, că nu mă pricep.

Comments

Oana • August 22, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Ova August 22, 2014 - 10:12 Reply

  hehehe…imi amintesc de comentariul pseudoguristului Costi Ionita, vis-a-vis de gusturile muzicale: “Fiecare are gusturile lui în muzică. N-are cum să asculte toată lumea numai Schopenhauer.”

  Mi se pare corect, las-o pe Corina in pace, probabil face precum multi alti “artisti”: iei oferta de la Kaufland, te enervezi din cauza preturilor, o rupi bucatele si o arunci nervos pe podea…iei fragmente, faci colaj si iaca textul pentru noul slagar 🙂

  • Oana August 22, 2014 - 11:07 Reply

   O las in pace… daca ar fi sa impart vina procentual nu cred ca ar trage ea paiul scurt. Are o echipa de compozitori in spate, doar!

 2. bloodie August 22, 2014 - 11:16 Reply

  Oare e advertorial piesa? 🙂 Ca aia de la ceva inghetata…

  • Oana August 22, 2014 - 11:20 Reply

   Stai ca am citit si eu aseara de ceva piesa-inghetata-reclama, dar nu-s lamurita. Vad ca esti in tema, pune-ma la curent.
   Asta o fi advertorial la creme de bronzat. Sau Red Bull. Sau aripi picante, aripi picante, cine doreste aripi picante? :))

Leave a Reply