Oana Kovacs

3

Clasa a IX-a

Deși am zis că las leapșa de la Alexandra pentru zilele viitoare, nu m-am putut abține…

Deci… clasa a IX-a! Pentru mine generala nu a fost mare brânză, așa că mi-am dorit din suflet să fie frumos la liceu. Și a fost frumos! Efectiv frumos! Nemaipomenit de frumos!

Ca o oaie rătăcită ce îs, văd că bat câmpii și vorbesc per ansamblu, mai bine mă abțin și revin cu subiectul!

Ca să simt ”trecerea” eu m-am tuns. Mi-am făcut o freză gen Kelly Rowland în era Destiny’s Child și am zis eu că fac cumva să mă descurc. Well, n-am de ce să mă plâng! Mi-am făcut câțiva prieteni minunați, și deși acuma nu mai suntem așa apropiați cu toții ca atunci, e o bucurie mare-mare să-i revăd. 

În clasa a IX-a am făcut impresie din prima zi cu freza mea turbată și din a doua zi cu cunoștințele mele la română. Dacă ar fi știut profa că eu nici nu deschisesem cartea, sigur nu m-ar fi lăudat atâta. Tot în a IX-a am impresionat-o pe profa de franceză. Întâi m-a făcut incultă. Că nu știam cine e Gina, după ce colegii m-au recomandat ca fiind cea mai deșteaptă :))))). Apoi a zis că-s ”crema școlii/spuma școlii/lumina din întuneric” și că o să ajung la olimpiada de română (că nu mergeam eu la olimpiadă la franceză…) pe… UNIVERS! :))


Am ieșit în oraș destul de mult și până spre sfârșitul anului am început să leg o frumoasă prietenie cu cei care aveau să fie gașca mea dragă.

Aaaaah. Ceva foarte important. În clasa a IX-a l-am cunoscut pe iubitul meu. Alte fete l-au simpatizat din prima. Nu și eu. Dar asta-i altă poveste.

Până una-alta, trimit și eu leapșa mai departe la Bianca, Mihaela, la Oana Sălcudean – cu speranța că îi va aduce zâmbetul, la Alex, la Monica și la Vero. Mor de curiozitate să aflu cum a fost la ei începutul vieții de liceu!

Comments

Oana • January 14, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Oana S. January 14, 2012 - 07:21 Reply

  Nu pot să cred faza cu freza! 😀 Aia era şi în mintea mea când am fost la tuns pe vremea aia, dar i-a ieşit acelei tanti "talentate" ceva ciudat… weird hair am avut în clasa a 9-a. Săru'mâna de leapşa 🙂

 2. hapi2233 January 14, 2012 - 12:15 Reply

  Iubitul tau din clasa a noua e acelasi…de acum? 😀

 3. Oana January 14, 2012 - 12:48 Reply

  Oana, cu placere! Sa stii ca eu eram foarte mandra de freza, dar maica-mea m-a certat de numa', a zis ca ma vor crede profii nebuna! :)))))
  Hapi, atunci ne-am cunoscut, e iubitul meu abia din anul I de facultate. 😀

Leave a Reply