Oana Kovacs

4

Cititoarea mea, ca o divă

Unul din cele mai bune lucruri pe care eu le-am făcut în viață a fost să mă apuc să scriu pe acest blog. Astfel am reușit să mai prind din zbor noțiuni de comunicare online, să aud de joburi care altfel nu mi-ar fi fost accesibile și, cel mai importat, să îmi fac prieteni. Nu pot spune că blogul mi-a adus un număr nelimitat de prieteni, dar mi-a adus aproape oameni faini cu care pot vorbi despre nenumărate subiecte chiar dacă uneori am sentimentul că ne despart niște lumi.

monica-olteanu-bucuresti-avon-carte

Una din persoanele speciale cunoscute de mine online este Monica. Anul trecut am fost în toamnă la București pentru a avea câteva ore de divă, oferite de Avon. Am fost machiată, mi-a fost aranjat părul, am fost fotografiată într-o superbă close to LGD (Little Gold Dress) și m-am simțit extraordinar de răsfățată. Dar când machiajul se șterge, hainele se dau jos și senzația dată de înălțimea tocurilor dispare, ce rămâne? Rămân oamenii. Așa că după câteva ore de glam mi-am luat hainele de Oana și m-am dus la gară, unde m-am întâlnit cu Monica, care a avut răbdare să stea cu mine până la venirea trenului. Și-am povestit câte-n lună și-n stele. Cu încredere, în valuri de propoziții. Și cu păreri de rău la despărțire. Și-atunci cum să nu-mi placă online-ul și blogul meu?

oana-kovacs-avon-shooting

Probabil datorită faptului că era digitală mi-a adus multe bucurii și m-a făcut să mă înconjor de oameni mișto mi-a plăcut din start platforma Avon Connects. Pentru că aduce acești oameni minunați de care vă tot zic eu, împreună.

Și pentru că orice femeie trebuie să se simtă ca o divă, eu vreau să-mi răsfăț una din cititoare cu o invitație la Digital Divas, un eveniment concentrat pe divele noastre din online-ul românesc unde vor lua cuvântul printre altele, doamna Oana Pellea (sufăr că o ratez, dar eu în 21 plec în vacanță și nu am cum să ajung în capitală).

Cum faceți să mă convingeți că-n 21 iunie vreți să fiți la Biavati Events? Îmi spuneți ce persoană specială ați cunoscut voi online și cum anume. Luni am să anunț norocoasa care-mi ia locul la Digital Divas, ediția din 2013.

Comments

Oana • June 14, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. g.cojocaru June 17, 2013 - 23:19 Reply

  Online… am cunoscut multe fete cere imi sunt dragi. Si speciale is toate… atat de speciale incat multe dintre ele sunt parte din viata mea offline. De trebuie totusi sa mentionez una, o voi aminti pe Nicoleta; pentru ca de ea imi este dor. Aventura lor spune totul despre cat de speciali sunt. http://www.viatapeindelete.com/din-presa/

  • Oana June 18, 2013 - 06:42 Reply

   g.cojocaru, multumesc ca ai impartasit cu mine detalii despre Nicoleta, din pacate, la ora locala 12 comentariul nu era asa ca invitatia a mers in cele din urma pe Facebook.

 2. Danny-D HIM June 19, 2013 - 00:32 Reply

  Nu trebuie sa vii pana la Bucuresti pentru a fi o diva, parerea mea este ca aia nu te-au facut mai frumoasa, doar ti-au pus o lumina puternica in mufa pentru a-ti evidentia mai bine candoarea si da, e adevarat, arati excelent in poza, esti frumoasa in fiecare zi prin ceea ce scrii, inspiri bunatate si autoironia ta chiar ma face sa rad :)))

  • Oana June 19, 2013 - 01:04 Reply

   Merci, Danny! 🙂

Leave a Reply