Oana Kovacs

8

Citate și poze dezbrăcate

Sunt poetă, vedeți, da?

Dar nu mai poetă decât unii de pe Facebook. Moda pe care eu am remarcat-o a început pe hi5. Da, am avut cont și acolo.

Pentru asigurarea succesului de pe Facebook și a unui număr format din minim două cifre de like-uri sunt necesare două elemente și atât! Poze cu fundul scos în evidență și citate din diverse cărți pe care gagicile din poze 99% că nu le-au citit, ci le-au găsit la o căutare pe Google.

Citate_și_poze_dezbrăcate

(Poza asta nu mi se pare din categoria aia, dar n-am vrut să vă oripilez :). Sursă foto)

Pentru că nimic nu se potrivește mai bine decât un fund bombat îmbrăcat în colanți tigrați, strânși bine pe șolduri, să se vadă trecerea (sper că v-ați prins unde bat) de la piele bronzată la blana de felină-masivă-wannabe cu un citat din Octavian Paler. Cine-i Paler? Irelevant! Ideea-i că fata e inteligentă și știe să scrie (probabil) CYTATE pe Google. Google, fiind băiat deștept o întreabă dacă a vrut să zică CITATE și-i dă linkuri.

Și urmează:

O poză sprijinită de un copac. Fundul în afară, să se vadă că e lucrat la șaormerie. Și citatul: “Dacă ai destulă răbdare poţi să muţi munţii din loc, dar dacă ai destulă inteligenţă zbori peste ei, că e mai simplu.” (Boris Vian)

O poză în baie. Posibil cu botic. În partea de jos a oglinzii se vede fundulețul aruncat în afară: „Învinge durerea, râzi cât se poate, căci tot la zi ajunge și cea mai lungă noapte…” (Shakespeare și nimeni altul, dragilor!)

Cu o prietenă. Bot în bot. Două funduri în afară. Și decolteurile, eventual cu cruci pe la gât, că Dumnezeu cu pozele sexy și cu citatele se-mpacă de minune! “Adevărata frumusețe izvorăște din sublim și simplitate.” (Anonim)

Pe jos. Privirea pierdută spre viitor. Fundul ori la stânga ori la dreapta. Stă sprijinită într-o mână, eventual și puțin aplecată și cu gura deschisă. ”Găseşte curajul de a fi tu însuţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!” (Paulo Coelho, evident!)

Din spate. Fața totuși spre aparat și o moacă șmechero-naivă. I se vede fundul scos în afară, nu prea respiră ea când face așa o poză. “Omul înţelept nu spune tot ce gândeşte, dar ce spune, gândeşte..” (Aristotel)

Le cunoașteți, nu? 😀

Comments

Oana • June 7, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Savoir Faire June 7, 2012 - 06:27 Reply

  Ai uitat de pozele din club, cu ea dansand pe o masa langa un pahar de tarie proasta sau chiar bere.
  Daca stai sa te gandesti, pozele sunt aproape identine pentru ca nu lipseste nici curu’ , nici botu’ si nici leopardu’.
  Dar asta nu conteaza pentru ca decorul se schimba.

  • Oana June 7, 2012 - 08:09 Reply

   Is multe tipuri, dar am zis ca 5 exemple is suficiente :)).

 2. Gabitelu June 7, 2012 - 08:49 Reply

  :)) aia cu cytate e.. prajiturica :)))
  dar eu cred totusi in naivitatea mea ca nici citat nu stiu ce inseamna 😛 Probabil ele se refera la citat ca la “a zis un tip bengos ca..”
  :))

  • Oana June 7, 2012 - 13:30 Reply

   Gabitelu, la asta nu m-am gandit. Ai tu dreptate cu tipul bengos :D.

 3. Oana S. June 7, 2012 - 10:29 Reply

  Mai sunt şi alea cu “Zdrenţele mă invidiază”, dar nu-s vorbe de duh :)) Săracul Coelho, cu ce a greşit de trebuie să fie prezent unde-i incultură?

  • Oana June 7, 2012 - 13:30 Reply

   Is si alea. O categorie aparte chiar :D.

 4. Hapi. June 7, 2012 - 17:46 Reply

  Tipa asta are fund fain 🙂

Leave a Reply