Oana Kovacs

5

Cine vine cu mine la PR Beta?

Cum m-ați convinge să vorbesc dacă efectiv m-aș încăpățâna să tac și l-aș lua pe NU în brațe? (Nu trebuie să răspundă la întrebare persoanele care se bucură de momentele de liniște atunci când eu tac…)

pr-beta-timisoara-conferinta-2013

Nu fac mișto de voi cu întrebarea asta. Aștept un răspuns sincer și mișto. Pentru că joia viitoare la Hotel Timișoara din Timișoara (evident) are loc a treia ediție PR Beta. Prima am ratat-o, la a doua m-a luat Adriana cu ea știind că mă pasionează subiectul și la a treia am eu ocazia să iau pe cineva cu mine la conferință.

Așa că n-am pus degeaba a doua întrebare (prima fiind în titlu).

Pentru cei care n-au mai auzit până acum de PR Beta: este o conferință regională de comunicare online. Faină, zic eu. Folositoare, mai zic și alții. Fun, zice toată lumea. Eu mai pot să vă zic că nu-i de ratat.

Dacă nu aveți bani de investit, rugați-vă șeful să vă trimită la specializare, nu o să îi pară rău. Eu una sunt sigură că și anul ăsta plec(ăm) de la eveniment încărcați de informații utile, ca să nu mai zic că tot acum debutează și workshop-urile PR Beta, unde vin profesioniștii comunicării online să ne învețe pe noi, cei mici, cum stă treaba. Eu una visez să o ascult pe Monica Jitariuc vorbind despre comunicarea de criză, sper doar să prind loc, că am auzit că se cam înghesuie lumea când aude de ea (numa’ zic!).

Deci, parol, cu mine cine vine? 🙂

Orice vine va afla luni (că am uitat să menționez treaba asta super mega extra importantă).

Comments

Oana • May 8, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. iLUX May 8, 2013 - 09:42 Reply

  Cred ca va fi foarte interesanta editia de anul acesta. Astept cu drag sa ajunga si prin sudul tarii, poate la editiile viitoare 🙂

  • Oana May 8, 2013 - 09:48 Reply

   Poate se decid fetele sa paraseasca Timisoara pana la urma. 🙂

 2. CristinaTM May 8, 2013 - 11:37 Reply

  Sau poate ne face echipa iLux.ro o vizită, că știu din surse sigure că-s oameni faini și pasionați de comunicare pe acolo 🙂

  • Oana May 8, 2013 - 11:55 Reply

   Sau asa 🙂

 3. Noroc că suntem specialiști (în comunicare) | Oana Kovacs

Leave a Reply