Oana Kovacs

17

Cine stinge lumina?

Asta o sa fie o postare tristă. Ca mine acuma. Una din prietenele de care m-am apropiat eu în ultima vreme și căreia i-am împărtășit planurile mele cele mai importante pleacă. Și ea.Deja am emoții când cineva vrea să îmi dea o “veste”, mă gândesc ori că face nuntă, ori bebe ori… pleacă.
Și atunci stau și mă gândesc… oare o să rămân în final singură? O să mai fie cineva aici? Sau nu o să am nici cu cine să ies la un suc și messul o să fie singura soluție? Cum transmitem o îmbrățisare prin Skype? O să îmi iau laptopul la Segafredo și o să stăm la o cafea prin webcam? O să ne pupăm wireless?
 
Eu sunt un animal social și dependent de prieteni, am nevoie întotdeauna de cineva care să mă asculte și de cineva pe care să ascult și eu.
 
Și mă bucur, mă bucur din suflet când o prietenă mă anunță că a reușit și va pleca să cucerească lumea, dar se duce și o parte din mine în același timp, mă gândesc că se termina cu sunatul când am timp și chef și bârfitul despre oamenii de care ne lovim toată ziua și ne fac viața grea și întâlnirile spontane gen “Hai la suc” – “Stai să ies din pijamale”.
Dar abia aștept să îmi trimită poze din toate locurile superbe pe care o să le vadă. De la ea aștept chiar mai mult. Aștept o apariție în National Geographic Magazine & un premiu important pentru fotografie :). Ce poate fi mai frumos pentru un fotograf decât să vadă lumea? Pay attention și la acest link din blogroll. Pleacă în lume cu planuri mari și înarmată cu obiective :).
 
 
 
Cu mine, cine stinge lumina? 
 

Comments

Oana • August 1, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Miştotică August 1, 2011 - 21:29 Reply

  E un sentiment aiurea să-i vezi pe toţi că pleacă, iar tu, ăla care nu vrei să pleci, rămâi din ce în ce mai izolat şi mai departe de toţi.

 2. ex-silentio August 1, 2011 - 22:38 Reply

  Cunosc sentimentul, și eu sunt în aceeași situație 🙁
  Nimeni nu va stinge lumina… eu rămân aici, orice-ar fi, și am nevoie de lumină, nu las pe nimeni s-o stingă 🙂

 3. Oana Sălcudean August 2, 2011 - 06:17 Reply

  E cel mai trist sentiment din lume… prietena mea cea mai bună e în America de 2 ani şi există momente în care messul şi Facebook-ul nu mai sunt de ajuns şi simţim amândouă nevoia unei îmbrăţişări, care spune mai mult decât 1000 de cuvinte.

 4. Cealaltă Ancuţă August 2, 2011 - 07:22 Reply

  Să ştii că eu chiar te înţeleg, când am fost în Franţa am fost cea care şi-a luat la revedere de la 95% din prieteni, eu am plecat la sfârşitul lui iulie. Să ştii însă că o să fie bine, la început dorul e mai aprig dar apoi îţi vei găsi alte activităţi, vei mai cunoaşte alte persoane, etc. Nu spun că legătura dintre voi se va rupe, va rămâne acolo, însă fiecare, după cum ştii, îşi urmează cursul vieţii sale. Curaj dragă Oana, va fi bine şi frumos!

 5. Oana August 2, 2011 - 09:17 Reply

  Miștotică, îi trist când pleacă toți.
  Ex, măcar știu că nu-s singura în situația asta.
  Oana, și eu am o prietenă în State, face 2 ani în noiembrie, inițial scrisesem și de ea. Și prietena mea cea mai bună în Austria de un an. Mess + facebook niciodată nu sunt suficiente.
  Anca, știu că se mai chimbă lucrurile, dar mă întristez de fiecare dată. Și mă și bucur pentru ea în același timp :). Te pup!

 6. alicee August 2, 2011 - 11:19 Reply

  si prietena mea cea mai buna e in Anglia, alta in Canada, dar daca vezi partea buna, gandeste-te ca ai la cine sa mergi in vacanta :)! Pe langa partea in care o sa povestiti oreee intregi, ai si sansa sa vezi alta lumea, alte locuri!

 7. hapi2233 August 2, 2011 - 13:18 Reply

  E normal sa fi trista cand prietenii merg pe alt drum……sau poate ca ei merg pe acelasi numai tie ti se pare ca e schimbata directia 🙂

 8. brontozaurel August 2, 2011 - 13:42 Reply

  Eu is o creatura timida si antisociala si nu ma apropii de nimeni (ca ma papa!), daaar… imi place poza de mor 😡

 9. Veronica Stanasel August 2, 2011 - 14:56 Reply

  awww…i'm gonna miss you!!! rau de tot. dar nu scapi asa usor de mine. o sa tot vin in vizita >:D<

 10. Veronica Stanasel August 2, 2011 - 14:58 Reply

  brontozaurel, mersi. ma bucur ca-ti place 😀

 11. a-z August 2, 2011 - 16:48 Reply

  e vorba de a decide, inspiratie si context. cat priveste partea cu traitul efectiv al deciziei; cat priveste felul in care privim din afara pe cineva ce alege in felul acesta, se creeaza ce-i drept o atare traire de usor regret. dar trebuie constientizat si acceptat ca atare faptul, respectata decizia celui/celei in cauza si de pastrat in masura in care se mai doreste si se poate legatura peste timp si spatiu.

 12. hapi2233 August 2, 2011 - 17:55 Reply

  A, am uitat sa mentionez ca trebuie sa vezi partea buna!
  Ai unde merge in vizita 😉

  Oana, pot sa sugerez sa scoti optiunea de "verificare a cuvintelor" sau nu se poate? De fiecare data cand postez trebuie sa mai stau sa introduc corect chestia respectiva 😀

 13. Oana August 2, 2011 - 20:24 Reply

  Alice, ai dreptate la partea cu vacanta :D.
  Hapi, is trista si fericita in acelasi timp.
  Brontozaurel, sa vezi cate poze faine mai are :D.
  Vero, abia astept! O sa vii LA MINE, you know :).
  a-z, normal ca respect decizia asta, de asta am zis ca is si suprata si fericita in acelasi timp. Nu am pretentia sa ramana cineva aici ca sa fiu eu multumita, fiecare cu visul lui :).
  Hapi, se rezolva ca si pe mine ma streseaza pe alte bloguri. O bag la loc numai daca ma trezesc cu spam.

 14. paispe net August 3, 2011 - 14:09 Reply

  Cea mai misto perioada in viata unui om e cam de cand reuseste sa injure primele cuvinte( vre-o 5 ani) pana pe la terminarea liceului, dupaia intervine cateodata distanta fata de prieteni, apar responsabilitati …
  In fine, nu e un capat de lume ca o sa va mai vedeti. La o adica daca te gandesti si muntii pot sa se intalneasca .

 15. Oana August 3, 2011 - 14:35 Reply

  Paispe, partea cu liceul e intr-adevar deosebita :).

 16. hapi2233 August 3, 2011 - 20:02 Reply

  Off topic- Eu nici macar nu moderez comentariile 🙂
  Nu le-am moderat niciodata, pana acum a fost totul ok. Bine, nici nu intru decat pe (relativ) putine bloguri…..nu am avut ciudati , in vizita 🙂
  Spamurile se duc direct la locul lor….in spam 🙂

 17. olivia August 6, 2011 - 22:30 Reply

  oana, check out my blog when you have time.

Leave a Reply