Oana Kovacs

5

Cine se aseamana se aduna (aka Oda pentru Aida si memoria ei priceless)

Asta iar o sa fie o postare unde totul incepe de la mine care sunt perfecta ca Mary Poppins si fac niste gafe monumentale ca… mine, ca nu ma-ntrece nimeni, doar se stie :D.
Cum am spus din start, incep de la mine, dar cum se subintelege din titlu, azi vorbesc de altii, ca nu-s eu singura demna de lauda prin grupul meu de prieteni. Cine se aseamana se aduna, o mai dau si altii in bara, nu numa’ eu :))).
Aida (zisa si prietena mea cea mai buna de la job) de exemplu, nu comite niste gafe mari, dar e perseverenta fata! (Sa nu ziceti ca de ce-i dau numele ca am avertizat-o de azi de la ora 17:43, din fata Timi’s Cafe, in timp ce-si savura inghetata de capsuni ca asta se va intampla.) Si daca eu am tendinta sa le spun oamenilor ca imi pare rau ca i-am cunoscut, ea se bucura sa ii cunoasca, ea se bucura de mai multe ori decat e nevoie!
Prima intamplare ar putea sa fie influentata de prezenta mea nefasta alaturi de ea la locul faptei – draga de ea – a reusit sa faca ( ) cunostinta cu o alta colega pe care o mai cunoscuse o data si o mai vazuse in total de doua ori! :))
A doua oara a facut cunostinta din nou cu o prietena din grupul nostru cu care mai iesisem la suc si la dezbatut probleme femeiesti de importanta vitala cum ar fi pretul pantofilor sau boticul prea roz al pitzipoancelor (mentionez ca ma indreptam si eu spre locul crimei faptei).
A treia oara a reusit sa ii spuna “Imi pare bine!” pentru a doua oara unei foste colege de facultate, colega de-a ei :)))! (De data asta eram departe de desfasurarea actiunii.)
Culmea, povestind toate astea si avertizand-o ca o sa o fac relativ celebra mi-am dat seama ca eu cunosc personal toate persoanele cu care ea a facut cunostinta de doua ori. Am zis din start ca-s influenta nefasta!!! >:)
Si numarul 3 nu reprezinta doar numarul persoanelor cunoscute de amandoua cu care ea a facut cunostinta pentru a doua oara ci si numarul firmelor in care noi am lucrat simultan sau pe rand :)). Ca in basme, ne leaga cifra magica 3!
Zi si tu, Aida!Imi pare bine sa relatez. De la locul faptei online,

Oana 

Sursa foto 

Comments

Oana • March 25, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Anonymous March 25, 2011 - 08:27 Reply

  Ooops! It wasn't meeeeee!!!:))) Mie mi-a facut placere de fiecare data cand am facut cunostinta cu cineva. Asa ca m-am hotarat sa fac de mai multe ori acest lucru, chiar daca e aceiasi persoana.:)))
  P.S Intr-adevar mi se intampla numai in cazul cinostinetelor comune…NU stiu de ceeee :D.

  P.P.S Sper sa nu se extinda acest sindrom…

  Aida

 2. Oana March 25, 2011 - 22:38 Reply

  Aida, noi te iubim si asa! 🙂

 3. Anonymous March 28, 2011 - 19:17 Reply

  Si eu am facut cunostinta cu ea sambata in club. De 7 ori 😀

 4. Oana March 28, 2011 - 21:37 Reply

  Stiu, Mayer, eram de fata :))).

 5. Drama intelectualului stupid | Oana Kovacs

Leave a Reply