Oana Kovacs

9

Cine-s eu?

O profă de-a mea din facultate era foarte mândră de ea că a apărut în Who’s who?, eu de exemplu cred că aș putea să mă mândresc fie că am unul sau mai mulți doppelgangeri, fie că sufăr de personalități multiple. Deci, mi-s cineva, right??? 
Să mă explic, nu demult, într-o zi însorită, mă plimbam pe centru când aud pe cineva în spatele meu – ”Luiza, Luiza, Luuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaaaaaaa!!!”. Cum am văzut că tot strigă, m-am întors și se uita și îmi făcea semne de la distanță, dar eu mi-am continuat drumul, pentru că, last time I checked, nu mă chema așa. Și continuă: ”Luizaaaaaaaaaaa! Luizaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei, Luizaaaaa!”. No… am luat colțu’ și dusă am fost că mă uit la Criminal Minds și știu ce pericole mă pot paște.
Azi, trec iar pe o străduță centrală și un blond îmi face semne cu mâna și îmi zâmbește. Nu-l cunosc, așa că trec mai departe și aud în spatele meu – ”Andreea! Aaaaandreeaaaaaaaaa! Aaaaaaaaaaandreea, te roooooog, hai să vorbim!”. Inutil să zic că am băgat viteză că nici să-mi scrie în buletin Andreea nu-mi amintesc.
Acuma, eu ce să cred? Am evil twins? Sau sufăr de personalități multiple, numărul 2 și 3 fiind Luiza și Andreea? Asta pe lângă faptul că am o față comună și toată lumea zice că siguuuuuuuuuuuur mă știe de undeva :)).

Ați pățit-o?

Comments

Oana • August 8, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Kalashnikitty August 9, 2011 - 01:04 Reply

  Daaaaa….numai ca la mine striga una…Petreeeeee….Petricaaaaa :))))

 2. Dragos FRD August 9, 2011 - 03:23 Reply

  Daaaaa, ca e mare chestie sa apari in Who's who…..si pe mine m-a sunat unul, mi-a pus intrebari timp de jumatate de ora si a zis ca ma costa 500 de euro aparitia….nu mai scapam de el…

  Ei hai….n-ai o figura asa comuna…

  Da, normal, si mie mi s-a mai intâmplat, desi nu e o … traditie. Din nefericire mie mi se intâmpla sa confund multa lume. Nu prea am memoria figurilor….

 3. iri August 9, 2011 - 04:51 Reply

  :)))) ce tare. eu n-am patit-o da mai ca as sta sa vorbesc, sa aflu ce ecu fetele alea :))

 4. Amiuţa August 9, 2011 - 05:49 Reply

  Pe mine ori ma cunoaste cineva, ori stie pe altcineva care seamana perfect cu mine. Asa ca te inteleg. 🙂

  P.S. : Ma ocup si de leapsa imediat ce prind o clipa de ragaz, ca am vazut ca e musai cu poze.

 5. Oana S. August 9, 2011 - 07:07 Reply

  Eu n-am păţit să mă strige careva, dar în urmă cu câţiva ani, mă mai opreau nenea şi tanti pe stradă şi mă întrebau "Nu eşti nepoata lui Neagu"? :)) Nu ştiu cum mă cunoşteau după bunici, ei nu mă văzuseră în viaţa lor până atunci şi eu zic că nici nu semănam prea bine cu bunicii.

 6. paispe net August 9, 2011 - 11:13 Reply

  Prima e spooky rau, la a doua pun pariu ca tipul se baga oarecum in seama. Aveam un unchi(din pacate) si l-a luat odata in piata unu':
  – Mosule, mosule!
  – Ba, mos e tactu!

 7. hapi2233 August 9, 2011 - 12:42 Reply

  In locul tau ma opream si asteptam sa vad ce-au de spus.
  Luiza, Andreea, poate era ziua ta si primeai un tort, ceva :)))

 8. Oana August 10, 2011 - 14:09 Reply

  Dragoș, deci așa merge? Dacă știam eu asta atunci când se lăuda ea… ah, ah…!
  Oana, și pe mine m-a ”găsit” cineva pe stradă după numele mamei, tot mă striga pe numele ei, m-am oprit (că nu e f comun numele) și tipul într-adevăr o cunoștea pe ea demult și nu știa cum mă cheamă pe mine și vroia să îi transmită salutări :)).
  Hapi, la asta nu m-am gândit. Era bine să primesc ceva:)).

 9. hapi2233 August 11, 2011 - 17:56 Reply

  Pai vezi? Chiar si o invitatie la o prajitura era un gest frumos
  Cremesul romanesc, yummy

Leave a Reply