Oana Kovacs

2

Din ciclul WTF

Cum spuneam mai sus, din ciclul WTF, ieri m-a fericit Anca arătându-mi pe net felicitarea de Crăciun a familiei Kardashian. Ah, nu știți ce familie e asta? Felicitările mele, puteți apăsa X-ul roșu din dreapta sus (Windows) sau stânga sus (Mac) și uita cu totul de acest prim paragraf din postarea mea de azi.

N-ați închis? No, bine, atunci meritați niște explicații. Una simplă rău de tot ar fi că familia Kardashian e un fel de familie Adams modernă și lipsită de farmec. Îs câteva surori famous for being famous, mă rog, toată celebritatea lor se datorează lui Kim, care și-a tras (sună chiar potrivit în contextul ăsta) la un moment dat un sextape și-a tras toată familia în groapa cu lei faimă după ea.

Și cum americanii cred în valorile familiei, well, și familia Kardashian e o familie… păi nu?

Dar ce atâta vorbăreală, v-am prezentat CV-ul lor, acum să vă arăt felicitarea de Crăciun, nu?

kardashian-craciunsursă foto

Nu vedeți unde e felicitarea, Crăciunul și ceea ce considerați voi că ar trebui să arate ca o familie? Nu ăsta-i scopul! 🙂

Scopul era să make buzz, ceea ce s-a și întâmplat, pentru că eu și nu numai, am scris despre hidoșenia care l-ar face și pe moș Crăciun s-o ia la fugă uitând că se află pe acoperiș.

Și dacă vă interesează părerea mea sinceră despre artisticoșenia lui David LaChappelle (autorul minunii), care e totuși un fotograf faimos, aflați că mi se pare sinistră, de un prost gust înfiorător și poate chiar și-un pic macabră. Așa-i cu ăștia needucați, ca mine, nu știu să aprecieze arta.

Comments

Oana • December 4, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Ana Q. December 4, 2013 - 15:34 Reply

    bleah! bleah! bleah! si atat!

    • Oana December 4, 2013 - 17:16 Reply

      I hear you, sista!

Leave a Reply