Oana Kovacs

6

Ceva drăguț

copil-catel-adoptatsursă foto

Miercuri nu a fost o zi bună. Mi-am încheiat-o nervoasă, prost-dispusă și agasată că pentru a nu știu câta oară anul ăsta planurile mele sunt puse pe hold pentru a le face loc planurilor altora. Și chestia asta mă calcă pe nervi și mă face să adun frustrări față de oameni care nu au o vină directă. Pe principiul c-așa-i în viață.

Mă rog, nu vreau să vă zic doar cât îs de iritată, așa că vă dau un link – nu știu câți îl veți considera de folos, sper ca măcar unul dintre voi să fie atâta de entuziasmat încât să răspândească vestea mai departe – e vorba de un nou târg de căței care se va ține în weekend la noi în oraș.

Dar nici măcar asta nu era chestia drăguță de care doream să vă zic. Ce vroiam eu să vă povestesc e că într-una din plimbările mele de seară am trecut pe lângă o domnișoară care plimba un pui de cățel europeano-comunitar negru, cu părul scurt, capsat în ureche. Adică avea o minune din aceea albă în ureche, semn că fusese cules de pe stradă. Și acum era adoptat și se plimba țanțoș prin zona centrală a orașului. Frumos, nu?

Asta dovedește că există speranță pentru cățeii de pe stradă. (Și da, eu sunt foarte impresionată de chestiile astea și trebuie să mă suportați povestind despre ele.)

copil-si-catelsursă foto

P.S. Poate vă doriți și voi în viață ceva ca-n pozele astea. Dacă da, sigur v-a plăcut postarea de ați ajuns până la rândul ăsta. 🙂

Comments

Oana • May 23, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. cotos May 23, 2013 - 08:33 Reply

  Exista speranta, trebuie oameni dispusi sa actioneze. Nu doar sa bata din gura. Sunt adaposturi, unde poti merge sa adopti.

  • Oana May 23, 2013 - 09:30 Reply

   Da, da, sunt. Si cei care vor un catel pot merge acolo.

 2. Ana Q. May 23, 2013 - 21:31 Reply

  La mine singurul motiv pentru care m-as muta la casa (duc munca de lamurire cu ElHombre sa ne schimbam chiria, sa luam la o casa) e pentru a avea animale. un caine, o pisica, un iepuras… vai cat de mult mi-as dori asta! Si eu, ca si tine, sunt foarte miscata de lucrurile astea si chiar dragut evenimentul din Timisoara. Sper ca multi dintre cateii de acolo sa-si gaseasca stapani iubitori.

  • Oana May 23, 2013 - 21:47 Reply

   Si eu visez la casa si la catel! 🙂

 3. Catalina May 24, 2013 - 07:26 Reply

  Eu chiar fac ceva in acest sens, avem o casa in constructie care merge un pic mai greu pt ca fondurile sunt subtirele, insa primul lucru pe care il fac dupa ce o termin este sa imi iau doi-trei catelusi, pisicute:-) 🙂 multe animalute, iubitul meu e speriat sa nu ii transform casa in adapost animal rescue:-) fiindca am apucaturi din astea 🙂

  • Oana May 24, 2013 - 08:28 Reply

   Explica-i ca aveti nevoie de ei ca sa va apere. 🙂
   Oricum, cred ca se poate obisnui usor cu animalutele, tatal meu era foarte reticent la venirea pisicii in casa, si dupa o saptamana erau best friends.

Leave a Reply