Oana Kovacs

2

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou primit de mine nu au fost biletele la Bon Jovi, cu care m-am laudat cam de un milion de ori (de cateva ori pe blog, de mai multe ori pe facebook, dar in offline am facut ravagii), ci o surpriza.
In martie 2008, eram in chinurile obtinerii permisului (nu am fost printre fericitii care l-au luat din prima :D) si am mers intr-o calatorie la Sinaia in interes de job. Si cand zic in interes de job, nu glumesc, 3 zile dedicate seminariilor si conferintelor si tot ce se putea mai plictisitor pentru mine care stiam deja tot ce se preda si vroiam sa revad Pelesul, sa ma plimb, sa inspir aer de munte si sa cumpar prostii. Si nemultumita de situatie, evident ca ma lamentam mult si des. Cel mai mult ma plangeam prietenului meu, cel mai des… tot lui! Ca nu puteam sa ma plang la fata locului de conditiile oferite de cei care ma cazau si ma hraneau, right? Asa ca el mi-a ascultat lamentarile si, desi nu era ziua mea si nu (stiu daca) meritam vreun cadou, el tot mi l-a facut. 
Duminica dimineata, in ultima zi de seminarii (si semiplictiseala), ma lupt cu trollerul, il inchid, imi iau tinuta office pe mine, sar in tocuri, trag trollerul elegant dupa mine, ca o domnisoara in tinuta office si tocuri ce sunt, merg la receptia hotelului, completez formularul de “extradare” si predau cartela, cu rugamintea sa imi tina bagajul deoparte pana seara, la plecare. Colegii – ranjesc la mine… Colegele… zambesc! (Imi trec cele mai negre ganduri prin cap, toate legate de tinuta mea office.) Ma uit subtil la mine, nu par a avea pete sau alte chestii pe mine. Ma intorc si ma uit in jurul meu. Si iubitul meu drag statea si se uita foarte relaxat inspre mine, asteptand sa il observ. Si atunci am inteles tot. 
Sa mai zic ca mi-a luat mai putin de 5 minute sa anunt ca nu mai calc la seminarii si ca ne vedem la urmatoarea sedinta saptamanala si sa ma si schimb in ceva comod? Si ca am vizitat Sinaia si ne-am oprit si la Brasov? Si ca a fost cea mai frumoasa surpriza din viata mea?
Well, recunosc, eu nu am deocamdata posibilitatea sa fac asa surprize surprinzatoare asa ca am primit putin ajutor. Asa ca azi nu sunt si nici maine (maine sarbatorim o zi de nastere in afara granitelor patriei 🙂 ).

La multi ani, iubitul meu! Hello, Budapest!

Comments

Oana • April 7, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. salmi April 7, 2011 - 07:33 Reply

    Ce frumos! Drum bun si distractie placuta! Budapesta e…incomparabila. Abia astept impresii.

  2. 8 Aprilie cu poze | Oana Kovacs

Leave a Reply