Oana Kovacs

9

Cea mai rea persoană din lume

Eu îs.

Hell-No-Kitty-pozesursă foto

De atâta timp căutam un talent al meu, ceva doar al meu, să mă reprezinte, încât mi-a scăpat din vedere o calitate impresionantă de-a mea. Știu să critic și pot să critic absolut orice. Dați-mi ceva frumos și perfect și o să găsesc ceva rău de zis. Probabil o să spuneți voi că toți criticăm. Well, dragilor, eu mă și exprim ca din topor (mai ales dacă ceea ce critic are legătură cu cei dragi). Da, una din caracteristicile mele care-mi creează probleme majore e sinceritatea. Vreau, nu vreau, o dau câteodată de-i doare mintea pe cei din jur. Probabil nici acum nu mă credeți (știu, fața mea de copil inocent mă ajută).

Dar eu merg pe următorul principiu: decât să fie cineva drag bârfit din cauza unei alegeri greșite, mai bine îi zic eu din start că nu face bine ceea ce face și evită o situație jenantă.

Dar să vă dau un exemplu clasic – cel cu nunta. Pentru că am n prietene care se mărită, m-am uitat și live și în reviste și pe net la zeci și sute de rochii de mireasă. Și am auzit de mii de ori despre nunți. Să fac, deci, un studiu de caz, ca să înțelegeți la ce mă refer când spun că am o răutate nemărginită și nelimitată. Cineva chiar mă numește Grumpy Cat, poreclă pe care o port cu mândrie.

Îs unele chestii care pe mine mă calcă pe nervi, cum ar fi:

tortul în formă de penis atât de popular la bachelorette party-uri – mi se pare că strigă Mă mărit, ah, acum sigur o să văd așa ceva zilnic. Deci NU.

– purtatul de diademă și de bijuterii de mireasă – Hello!!! Știe toată lumea că alea nu sunt diamante, nu păcălești pe nimeni. Deci NU!

set-bijuterii-nunta-diamant-mireasasursă foto

rochiile de genul ăsta: Pe bune, arată de parcă tanti Florica te-ar fi confundat cu tortul de nuntă și ar fi pus frișcă pe tine. Hell NO.

rochie-mireasa-printesasursă foto

Furatul miresei și striptease-ul mirelui. Pe bune acuma, altceva mai clișeu de atâta se poate?

Trupa de dansuri populare și țigănești cu gagici care-și pun poala în capul mirelui și a altor invitați. Bravo fetelor că fac bani, dacă eu mă mărit și cineva îmi face așa o surpriză, îl expulzez din universul meu.

Mai vreți dovezi? Eu mai pot. Abia m-am încălzit. :))

Comments

Oana • July 23, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. andrei July 23, 2013 - 07:34 Reply

  La alegerea rochiilor de mireasa, nu tuturor li se potrivesc modele simple sau mai stiu eu…
  In ceea ce priveste stripteasul sunt de acord cu tine. I-am spus nevestei sa le zica celor care ma fura sa nu ma puna sa fac stiptease. Le-a spus, i-a rugat chiar….crezi ca am scapat?

  • Oana July 23, 2013 - 08:28 Reply

   Auch! Pe mine ma streseaza maxim chestia asta. Cred ca as fi tare bridezilla daca m-as marita…

 2. Tomata July 23, 2013 - 08:26 Reply

  I like you 🙂 si prin asta vreau sa spun ca mi-ai luat vorbele din gura: “decât să fie cineva drag bârfit din cauza unei alegeri greșite, mai bine îi zic eu din start că nu face bine ceea ce face și evită o situație jenantă.” partea a mai nasoala e ca nu toata lumea apreciaza.

  apropos, tenisii aia is chiar urati 😛

  • Oana July 23, 2013 - 08:30 Reply

   Normal ca you like me. :))
   Tenisii-s de hipster, you don’t do hipster. 😀

 3. Savoir Faire July 23, 2013 - 09:47 Reply

  Vade retro Oana !
  Lasand gluma, crezi ca exista si obiceiuri demne si laudabile la nunta?

  • Oana July 23, 2013 - 09:52 Reply

   Probabil ca exista. 🙂

 4. Andreea D. July 23, 2013 - 12:34 Reply

  Ahh si inca o chestie de la nunta care ma enerveaza. Pedeapsa mirelui sa dea 2-3 sticle de alcool. No, pe bune, o pedeapsa mai inspirata nu are nimeni? Ahh sau cea cu declaratia de dragoste..

  • Oana July 23, 2013 - 13:32 Reply

   Pai astea 3 cam is: alcool, declaratie sau striptease. :))

 5. Alin July 26, 2013 - 07:40 Reply

  Sigur, la romani, la o natie atat de needucata si necivilizata, nici nu te astepti sa fie nunta, altceva decat un cumul de clisee oribile !

  Nunta in sine e un cliseu ! Cine naiba mai crede in asa ceva ?!

Leave a Reply