Oana Kovacs

Ce poate fi mai frumos?

Decat sa auzi in fiecare dimineata, la pranz si dupa-masa o reclama idioata la Hyundai?

 

De cand ascultam noi Europa FM la job exista permanent cate o reclama care ma streseaza. Totusi, sunt abia la a doua, deci este timp :). Prima a fost o reclama la Tide cu un copil care canta un cantecel stupid, simpatic in prima auditie, haios in a doua si incredibil de enervant in urmatoarele 1000… Pana la urma a disparut si in cateva zile si-a facut loc pe post alta.

Cand credeam ca mai rau nu se poate, am constatat ca ma insel. Reclama e la Hyundai, care ofera un Hyundai timp de o saptamana pentru drive test si suna cam asa: “Ce poate fi mai frumos decat un Hyundai timp de o saptamana cu plinul facut?”

Nu raspunde nimeni, evident, dar am eu raspunsul – UN HYUNDAI PE CARE SA IL PASTREZI!!! Asta nu i-a dat prin cap geniului creator si nici celui de la Hyundai care a aprobat reclama…

Si mai e o intrebare la fel de geniala: (sotia) “Si e pentru tine sau e pentru mine?”, (sotul) “E pentru amandoi” (sau asa ceva…).

In concluzie: doriti-va un Hyundai ca primiti unul cu plinul facut sa va laudati la prieteni timp de o saptamana, dupa care sa va intoarceti la mersul cu tramvaiul. Si cu putin noroc, va si certati cu sotul/sotia/iubitul/iubita care sa-l conduca in fabuloasa perioada de 7 zile.

In fond si la urma urmei, nu e nimic mai frumos decat sa primesti o masina faina care sa ti se ia inapoi dupa 7 zile si sa ramai cu buzele umflate!

Comments

Oana • November 26, 2010


Previous Post

Next Post

Leave a Reply